Tijdelijke Showroom 1

Luxe, tijdelijke showroom te huur

Wij hebben die showroom te huur die precies op maat is én binnen korte tijd op uw bedrijfsterrein wordt geplaatst. Heeft u ook interesse in zo’n flexibele showroom? Op een open dag van uw bedrijf geeft u met een mooie showroom een extra dimensie aan uw producten. Maar onze tijdelijke accommodaties kunnen ook worden gebruikt als semipermanente showroom. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan extra of een vervangende ruimte om uw producten tentoon te stellen aan uw klanten. We hebben diverse soorten tenten die kunnen worden ingezet als showroom. 

De voordelen van een showroom huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een showroom te huur met een luxe uitstraling

Door het aluminium materiaal hebben onze deels en volledig geïsoleerde tenten een luxe uitstraling. Daarmee realiseren we een showroom die zeker niet onder doet voor een stenen gebouw. Onze tenten kunnen zowel met witte wanden als doorzichtige wanden worden geleverd, net welke optie u het meeste aanspreekt. Uiteraard maken we uw showroom ook graag voor u op maat. Met een breedte tussen de 3 en 40 meter en een lengte die (per 5 meter) onbeperkt te verlengen is, zijn de mogelijkheden eindeloos. Uiteraard is het ook mogelijk uw showroom af te sluiten om diefstal tegen te gaan.

Tijdelijke Showroom 2

Een professionele en verwarmde showroom te huur 

Bij een tent krijgt u in de winter al snel een associatie met kou. Maar met onze tijdelijke accommodaties hoeft dat zeker niet het geval te zijn. In alle tenten is het namelijk mogelijk om verwarming te plaatsen. Door de goede isolatie in onze geïsoleerde tenten, kan er een behaaglijke temperatuur in de tent worden gerealiseerd. Naast het plaatsen van verwarming heeft u keuze uit veel andere opties. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld ramen in de showroom of een elektrische roldeur, schuifdeur of loopdeur. 

Tijdelijke Showroom 3

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Uw showroom binnen korte tijd geleverd

Door onze grote voorraad kunnen we onze tenten altijd snel leveren. Huurt u een showroom, dan is het dus mogelijk deze snel op locatie te hebben. En hier heeft u zelf geen enkel omkijken naar. Vanaf het moment dat u zich oriënteert op onze accommodaties nemen we u graag alle zorgen uit handen. Zo geven we u een advies op maat over welke tent het beste past bij uw wensen. Vervolgens gaan wij met uw wensen aan de slag en leveren een tent die volledig voldoet aan al uw wensen. Ook over het leveren hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons gecertificeerde team verzorgt zowel het transport als de montage van de tent. Hierbij houden we uiteraard de veiligheid altijd in het oog. Zo wordt de opbouw van uw showroom, die aan alle veiligheidsvoorwaarden voldoet, volledig voor u verzorgd.

Tijdelijke Showroom 4

Onze showrooms zijn zowel te huur als te koop

Bij Donselaar Structures hebben we niet alleen uw showroom te huur, ook voor het kopen van een showroom bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard kunt u bij het kopen van een showroom rekenen op dezelfde service als bij het huren van onze accommodaties. Kiest u voor het huren van een showroom, dan bepaalt u zelf de lengte van de huurperiode. Van enkele maanden tot meerdere jaren: we helpen u graag met een accommodatie op maat. Vraag vandaag nog uw offerte op maat aan!

Tijdelijke Showroom 5

Neem direct contact op