De reden waarom een tentenhal dé ideale opslagruimte is

24 augustus 2021

Bij een te kort aan opslagruimte, denkt men vaak aan het uitbouwen van het pand, of het huren van een loods. Maar eigenlijk is er nog een oplossing voor het ruimtetekort. Namelijk een volledig gepersonaliseerde tentenhal.

Van het uitbreiden van een bedrijf tot een afgebrand pand en van capaciteitstekort tot extra ruimte vanwege overheidsregelingen. Er zijn veel obstakels waar de ondernemer in 2021 mee te maken heeft. Het zoeken van een snelle, voordelige en veilige oplossing is soms een hele uitdaging. Maar de moderne ondernemer kan tegenwoordig kiezen voor een volledig gepersonaliseerde tentenhal, die semipermanent geplaatst kan worden.

De voordelen van een tentenhal

  • Deze hal is voorzien van alle gemakken, van volledig geïsoleerd tot het droog laden en lossen van goederen. De tent wordt tot heden voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Niet alleen is de tent een snelle en voordelige oplossing, hij is ook nog eens heel gebruiksvriendelijk.
  • Je hebt de mogelijkheid om de tent volledig samen te stellen aan de hand van jouw wensen. In deze tent zitten alle gemakken die je normaal gesproken in een ‘gebouwde loods’ zou verwerken. Van roldeuren tot aan geïsoleerde wanden, er is net zoveel mogelijk.
  • Omdat de tent ook als tijdelijke oplossing toegepast kan worden, is het voor de ondernemer een goede voordelige oplossing. Bijvoorbeeld bij Remkes Pluimvee Slachterij, daar worden de vrachtwagens beschermt met een overkapping van 15×40 meter. Deze vrachtwagens kunnen nu droog laden en lossen.
  • Het is natuurlijk ook mogelijk om een tent helemaal naar de wensen van het bedrijf samen te stellen en deze permanent te plaatsen.
  • Je hebt dezelfde voordelen als bij een gebouwde loods, alleen staat deze tent een paar weken later al! Als je kiest voor één van de standaard tenten, kan het zelfs zijn dat je op korte termijn al een droge opslaghal hebt staan.

Geïnspireerd geraakt en nieuwsgierig naar de tenten die andere bedrijven hebben laten plaatsen? Bekijk dan onze projectpagina.


Terug naar overzicht