Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Een tijdelijke loods kopen zonder gedoe

Een tijdelijke loods kopen van hoge kwaliteit? Donselaar Structures is dé leverancier van tijdelijke bedrijfsoplossingen op maat. Dankzij onze eigen productielijn leveren we hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Daarbij ontzorgen we jou als ondernemer zoveel mogelijk. Bijvoorbeeld met een advies op maat, het realiseren van een echte maatwerkloods en vervolgens het transport en de montage van de loods. Dat alles doen we altijd op korte termijn, waardoor je ook in spoedsituaties op ons kan rekenen. Dankzij de diversiteit van onze accommodaties kunnen we in elke situatie een oplossing op maat realiseren!

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een tijdelijke loods kopen op maat

Wat voor gebruiksdoel krijgt jouw loods? Afhankelijk van het soort gebruik, maken wij jouw loods op maat. We hebben vier standaardtenten, die uiteen lopen van alleen een overkapping tot een volledig geïsoleerde loods. Zowel voor het overdekken van een werkplaats als het opslaan van temperatuurgevoelige producten bieden onze tenten de oplossing. Daarbij heb je ook qua maatvoering alle vrijheid. Zo zijn onze tenten leverbaar vanaf 3 meter breed tot maar liefst 40 meter breed met behoud van vrije overspanning. In de lengte zijn ze per 5 meter onbeperkt te verlengen, waardoor je jouw loods net zo groot maakt als gewenst.

Tijdelijke loods kopen

Een loods kopen met onze flexibele constructie

Een tijdelijke loods nodig, maar eigenlijk niet de middelen om een grote investering te doen? Donselaar Structures biedt zowel de mogelijkheid om een loods te kopen als te leasen. Het kopen is duidelijk: je betaalt de loods en bent direct eigenaar. Bij het leasen van een loods ben je ook direct economisch eigenaar, maar wordt de aanschaf verspreid over meerdere termijnen. Je weet hierdoor precies wat je per maand kwijt bent en hebt de kosten goed overzichtelijk. Daarnaast houd je geld over voor andere investeringen of om je liquiditeit te garanderen.

Tijdelijke loods kopen

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Een advies op maat bij het kopen van een tijdelijke loods

Het kopen van een tijdelijke loods is vaak geen beslissing die je in één dag maakt. De ervaren specialisten van Donselaar Structures helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft materiaal, maatvoering én extra opties bij onze loodsen. Welke deur past het best bij het toekomstige gebruik? Zijn er (extra) ramen nodig? En wat is de beste locatie voor de loods? In geval van twijfel komen we bij je langs om de locatie te bekijken. Zo weten we zeker dat er geen onverwachte verrassingen zullen ontstaan. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk advies!

Tijdelijke loods Donselaar Structures

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een tijdelijke loods

Natuurlijk wil je graag weten waar je aan toe bent als je een tijdelijke loods gaat kopen. We geven je hier graag meer inzicht in. Vraag bij interesse dus zeker een geheel vrijblijvende offerte aan. Ga je akkoord met de orderbevestiging? Dan verzorgen wij snel en professioneel het transport en de opbouw van de loods. Ons gestroomlijnde en ervaren team zorgt ervoor dat jullie de tent vaak al binnen een week na de orderbevestiging kunnen gebruiken. We hebben hem dan namelijk al gemonteerd en wel voor je klaar staan. Ook op zoek naar een snelle, professionele en op maat gemaakte bedrijfsoplossing? Het team van Donselaar Structures staat voor je klaar!

Tijdelijke loods Donselaar Structures

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Koen