Een overkapping voor jouw tennisbaan nodig?

Wij regelen het voor u!

Een overkapping over de tennisbaan beschermt tennissers tegen de soms gure Nederlandse weersomstandigheden. Hoewel het natuurlijk fijn is om lekker in de buitenlucht te tennissen, is een flinke bui niet bevorderlijk voor het speelplezier. Ook tijdens wedstrijden kan een bui behoorlijk ongelegen komen. Soms moet het spel zelfs worden stilgelegd, waardoor de planning bij een toernooi in de war komt. Een overkapping over de tennisbaan is in veel gevallen dus geen overbodige luxe, maar juist een heel fijne oplossing in het Nederlandse klimaat. De baan wordt niet nat en komt er geen hagel op te liggen. Zo kan er in de winter gewoon worden doorgespeeld en daarbij worden de spelers in de zomer niet verblind door zonneschijn.

Offerte aanvragen

Werktent te koop

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tenthallenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Altijd droog laden, lossen en werkzaamheden uitvoeren met onze T1.

Met een zijhoogte tot 4,5 meter
kunnen trucks en trailers makkelijk onder de T1 door.

De voordelen van een overkapping huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41
0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Een overkapping van de tennisbaan op uw gewenste maat


Bij Donselaar Structures leveren we overkappingen op maat voor diverse bedrijfsoplossingen. Maar onze constructies kunnen ook geheel andere toepassingen hebben, zoals het overdekken van tennisbanen. Hoewel tennisbanen natuurlijk een standaardmaat hebben, is het helemaal fijn als eventueel publiek van een wedstrijd ook droog kan zitten. En wilt u een lage overkapping over de tennisbaan of mag het juist een hogere constructie zijn? Onze stevige overkappingen kunnen op veel verschillende hoogtes worden gebouwd. Zo overdekken we uw tennisbaan op de manier die u wenst.

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

“Kwaliteit, service, nette prijs, goede en fijne communicatie.”

Joost Munsterman – Intratuin Emmeloord

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Bij Donselaar Structures hebben we de productie in eigen hand


Doordat we bij Donselaar Structures onze tenten zelf produceren, kunnen we al onze klanten de beste kwaliteit garanderen. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor onze tenten. Daardoor zijn onze tenten bestand tegen allerlei weersomstandigheden en hebben ze een lange levensduur. Niet alleen de productie, maar ook het transport en de op- en afbouwwerkzaamheden houden we in eigen hand. Zo kunnen we op alle fronten de beste service garanderen. Na de orderbevestiging wordt de tent in de meeste gevallen al binnen een week geplaatst.

De tennisbaan tijdelijk of permanent overdekken


Misschien is er binnenkort een belangrijk toernooi bij de tennisvereniging waardoor er een tijdelijke overkapping voor de tennisbaan gewenst is. In dit geval spreken we samen een huurperiode af, die natuurlijk zonder problemen tussentijds mag worden verlengd. Aan het einde van de huurperiode komt ons gecertificeerde team de tent weer afbreken. Maar ook voor een permanente overkapping van een tennisbaan zijn wij het juiste adres. Onze tenten zijn namelijk zowel te huur als te koop. Neem eens een kijkje bij de accommodaties op onze website en ontdek de vele mogelijkheden van onze producten.

Wanneer tennissen jullie op een overdekte tennisbaan?


Zijn jullie op zoek naar een professionele overkapping voor de tennisbaan? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Donselaar Structures. Met onze degelijke constructies blijft het tennissen in alle weersomstandigheden een aangename bezigheid en hoeft het spel niet te worden neergelegd door onvoorziene weersomstandigheden. Zijn jullie er al uit welke maat tent het beste past bij jullie tennisbaan? Of willen jullie meerdere banen overdekken? We denken graag met jullie mee over de juiste oplossing. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.