Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Een bouwtent kopen van hoge kwaliteit

Een bouwtent kopen om een bouwproject te overdekken? Of om een overdekte ruimte te realiseren voor las- of andere werkzaamheden? Donselaar Structures heeft een tent op maat die aansluit bij jouw project. Zo zijn onze tenten volledig op maat te maken, maar ook volledig te isoleren. Waar in sommige gevallen alleen een overkapping al voldoende is, levert onze geïsoleerde tent een verwarmde werkplaats op waar ook in de winter gewoon doorgewerkt kan worden. Ideaal om de bouw toch door te laten lopen en vertraging tegen te gaan. En door onze snelle levering loopt jouw project geen vertraging op!

Een offerte aanvragen

De voordelen van een tent huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een volledig op maat gemaakte bouwtent kopen

Geen enkele bouwplaats is hetzelfde. En ook de wensen voor een bouwtent kunnen zeer uiteen lopen. Waar soms een kleine overkapping al voldoet, is in andere gevallen juist een zeer grote tent nodig, al dan niet met isolatie. Donselaar Structures levert bouwtenten op maat. Ongeacht het formaat en met precies de juiste mate van isolatie. Onze tenten zijn al leverbaar vanaf 3 meter breed. En zelfs de tenten van 40 meter breed hebben nog een vrije overspanning. Daardoor zijn er geen middenpalen nodig en kan de ruimte optimaal benut worden.

Donselaar Structures Bouwtent

Een bouwtent kopen met een lange levensduur

Bij de aanschaf van een bouwtent is de kwaliteit van belang. De kwaliteit bepaalt immers de levensduur van de tent. Bij Donselaar Structures hebben we de volledige productie van onze producten in eigen hand. Daardoor kunnen we garanderen dat onze tenten van de hoogste kwaliteit zijn. We werken met de beste materialen, bouwen onze tenten met de stevigste constructies en volgen uiteraard alle veiligheidsregels. Daardoor koop je bij ons een tent met een levensduur van wel 15 jaar of langer. In die periode kan de tent dienst doen bij veel verschillende bouwprojecten.

Bouwtent Te Koop

Een partner die meedenkt

Donselaar Structures is een leverancier die met je meedenkt. In de afgelopen jaren hebben we al meer dan 750 projecten mogen realiseren en tijdens deze projecten hebben we tal van verschillende tenten mogen plaatsen. Daarbij hebben we een schat aan ervaring opgedaan en deze ervaring delen we graag met je! Neem dus gerust contact met ons op als je wilt dat onze specialisten met je meedenken over de perfecte bouwtent voor jouw bedrijf. Van afmetingen tot de mate van isolatie en van de ondergrond tot het moment van opbouwen: bij ons heb je altijd snel een passend antwoord.

Bouwtent Donselaar Structures

Kies voor de levering die bij jou past

Het kopen van een bouwtent kan een investering zijn die financieel niet erg gelegen komt. In dat geval is onze leaseconstructie een interessante optie. Je bent wel direct economisch eigenaar van de tent en profiteert natuurlijk van alle voordelen. Daarbij wordt de aanschaf over langere periode verspreid, waardoor je voldoende liquide middelen behoudt voor andere investeringen. Lees meer over onze mogelijkheid tot lease of bel ons even om de mogelijkheden te bespreken. Gelijk weten waar je aan toe bent? Vraag een offerte aan en vraag hierbij om de huur-, lease- en/of koopprijs. We sturen je op korte termijn een gedetailleerde offerte toe. En accepteer je deze? Dan kan jouw bouwtent al binnen een week op locatie staan!

Bouwtent Kopen

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco