De beste industriële tenten 

Een of meerdere industriële tenten voor jouw bedrijf? Of ze nu als werkruimte, opslagruimte of zelfs winkelpand dienen: deze tenten slagen met vlag en wimpel. Ze zijn namelijk van de hoogste kwaliteit en dat merk je niet alleen in het gebruik, dat zie je ook aan de buitenkant. Een echte aanwinst voor jouw bedrijf dus!

Want kom je bedrijfsruimte tekort? Hoe makkelijk is het dan om te kiezen voor een tent die zo neergezet kan worden. Er hoeft geen extern pand gehuurd te worden of een extra pand op jouw terrein gebouwd te worden. Dat scheelt tijd en geld!

Offerte aanvragen

Wat kunnen industriële tenten voor jouw bedrijf betekenen?

De mogelijkheden van industriële tenten? Die zijn eindeloos! Het begint bij het overdekken van een bouwplaats, zodat er droog gewerkt kan worden. De opslag van goederen in een tent zonder isolatie of juist met volledige isolatie? Een stalling voor jouw machines en voertuigen? Een al dan niet tijdelijke werkplaats? Of misschien zelfs een vervangend pand voor jouw winkel. De tenten worden in vrijwel ieder gewenst formaat geleverd. Met de isolatie die jij wilt en tal van andere extra opties. Zodat het precies de tent wordt die jij in gedachten hebt!

Van overkapping tot volledig geïsoleerde tent

Bij Donselaar Structures hebben we verschillende soorten industriële tenten. Tenten met en zonder isolatie en zelfs tenten die niet onderdoen voor een bedrijfshal!

Dat begint met onze overkapping. Vanzelfsprekend heeft deze overkapping geen zijwanden en is daarmee zeer geschikt voor het droog laden en lossen van vrachtwagens.

De ongeïsoleerde tent heeft als basis zwaar aluminium en hoge kwaliteit zeildoek. Het overdekken van bouwplaatsen, goederen opslaan die niet gevoelig zijn voor temperatuur: deze tent is wat je zoekt!

Onze tenten met gedeeltelijke of volledige isolatie

De deels geïsoleerde tent is aan de zijkant afgewerkt met sandwichpanelen van 40 mm dik. Hierdoor is er geen condenswater aan de binnenkant. Ideaal voor onder andere het uitbreiden van verkoopruimtes en het stallen van voertuigen en machines.

De volledig geïsoleerde tent is dan weer uitermate geschikt voor het opslaan van temperatuurgevoelige producten. Maar deze alleskunner is zelfs geschikt als kantoor- of winkelpand!

Een bedrijfshal nodig, maar dan met een meer tijdelijk karakter? Daarvoor moet je bij onze flexhal zijn. Ook onze flexhal is uit voorraad leverbaar en daardoor op heel korte termijn te plaatsen!

beste industriële tenten opslagruimte

Ontdek alle extra opties van onze industriële tenten

Afhankelijk van het doel van jouw tent, wil je wellicht gebruik maken van onze extra opties. Moet er bijvoorbeeld vaak in- en uitgelopen worden, dan is het handig loopdeuren te gebruiken. In andere situaties zijn rol- of overheaddeuren juist een slimme optie. Extra ramen in de tent voor veel daglicht? Of aanrijdbeveiliging? Het kan allemaal. In de volledig geïsoleerde tenten is ook klimaatbeheersing en verwarming mogelijk. Zo maak je van jouw industriële tent in een handomdraai een winkel of een kantoorruimte! Fijn om op die manier snel een vervangend pand te regelen voor op jouw eigen locatie.

We denken mee vanaf de ontwerptafel

Ons industriële tenten worden van begin tot eind in ons bedrijf gemaakt. Dat begint bij de ontwerptafel. Ga je voor een meer standaard tent of heb je veel bijzondere wensen? Onze tekenaars brengen al jouw wensen in kaart! We gaan door tot jij helemaal tevreden bent over jouw nieuwe tent. Vervolgens gaat ons productieteam met de tent aan de slag. Is deze klaar? Dan vervoeren we deze zelf naar locatie en gaat ons opbouwteam aan de slag. Ervaren en gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat jouw tent weer en wind doorstaat.

Welke vloer past bij jouw industriële tenten?

Onze tenten kunnen op vrijwel elke ondergrond worden geplaatst. Of het nu grind, gras of beton is. Met behulp van ballastblokken wordt de verankering verzorgd. Maar niet elke ondergrond is ook een fijne ondergrond om op te werken. Zeker in onze geïsoleerde tent is een vloer slim, zodat er een optimale isolatie is. En uiteraard huur of koop je ook je vloer gemakkelijk bij ons. Stelconplaten of liever een systeem- of cassettevloer? Elke vloer heeft een andere belastbaarheid en andere voordelen. Vragen over de vloer die het beste bij jouw gebruiksdoel past? Bel ons gerust even!

Industriële tenten kopen, huren of leasen

Met de productie van onze industriële tenten zijn we zo flexibel mogelijk. Maar ook in onze dienstverlening staat flexibiliteit centraal! Wil je bijvoorbeeld een tent huren of kopen? Onze tenten zijn al te huur vanaf 3 maanden tot een periode van maar liefst 15 jaar. Wil je tussentijds de huurperiode verlengen? Dat is altijd mogelijk.

Als je een tent wilt aanschaffen, dan zijn er twee mogelijkheden. Bij de normale koop betaal je direct de aankoopprijs. Wil je liever wat geld achter de hand houden? Dan is onze leaseconstructie een interessante mogelijkheid. Hierbij betaal je de aanschaf in termijnen.

Offerte aanvragen

Alles is mogelijk bij Donselaar Structures

Een tent die helemaal aan jouw wensen voldoet, zowel qua formaat als wat extra opties betreft. Een goede service, waarbij er echt geluisterd wordt. Adviseurs die tijdens het hele proces met je meedenken, vanaf de eerste oriëntatie. Wist je dat we ook op locatie langskomen? Wil je een locatiebezoek inplannen om de mogelijkheden te bekijken, neem dan zeker even contact op.

Omdat we korte lijntjes hebben binnen het bedrijf, schakelen we snel. Zeker als jij met spoed op zoek bent naar een tent merk je hier de voordelen van. Jouw industriële tent kan namelijk al binnen een week na de orderbevestiging bij jou op het terrein staan!

Staat er binnen een week een industriële tent op jouw terrein?

Zie jij het wel voor je, zo’n industriële tent op het terrein? Vraag dan vandaag nog jouw offerte aan. Omdat we met de aanvraag van de offerte al veel informatie opvragen, kunnen we je een nauwkeurige offerte geven. Daardoor weet je precies waar je aan toe bent. Ben je benieuwd naar de verschillende prijsindicaties, dan geven we je prijsvoorstellen van zowel de huur-, lease- als koopprijs. Dat maakt de beslissing net wat gemakkelijker.

Nog vragen over onze tenten of over onze dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact op en laat je verrassen door de kennis van onze adviseurs!

Neem direct contact op