Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Professionele werktent die u kan kopen bij Donselaar

Veelzijdige werktent kopen voor jouw bedrijf

Een werktent kopen is een snelle, flexibele en voordelige oplossing voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om het oplossen van ruimtegebrek, het opvangen van slechte weersomstandigheden of het bezitten van een flexibele oplossing voor werken op locatie: met een werktent van Donselaar Structures zit je goed. Wij hebben voor elke organisatie de geschikte tent. Groot of klein, wat meer basis of juist een tent met volledige isolatie: we maken jouw werktent volledig op maat. En uiteraard doen we dat snel én deskundig. Zo kan je bij ons rekenen op een tent die veilig is, van hoge kwaliteit en die snel wordt geleverd.

De voordelen van een werktent kopen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een werktent kopen voor tal van toepassingen

Er zijn legio redenen om een werktent te kopen. Zo kan er ruimtetekort ontstaan door groei van het bedrijf, maar het kan ook gaan om vervangende ruimte in geval van calamiteiten. Onze werktenten zijn overal voor in te zetten. Door onze verschillende modellen – van alleen een overkapping tot volledig geïsoleerde tent – zit er altijd één bij die aan jouw wensen voldoet. Natuurlijk kan je de tenten ook voor meerdere gebruiksdoelen inzetten. De ene dag een werkplaats, de volgende dag een opslag? We denken graag mee over de tent die perfect in jouw plaatje past!

Werktent kopen

Een standaardtent of een tent helemaal op maat gemaakt

Bij Donselaar Structures heb je verschillende keuzes. Zo kan je kiezen uit één van onze standaardtenten, waarbij je zelf zaken als maatvoering bepaalt. Is er voor jouw bedrijf een echte maatwerkoplossing nodig? Dan gaan we ook daar graag voor aan de slag! Van een ontwerp op de tekentafel tot de montage van de tent bij jou op locatie: we hebben alle kennis en middelen in eigen huis. Zo kunnen we altijd een tent leveren die voldoet aan al jouw wensen. Denk aan opties als bijzondere deuren, speciale maatvoeringen of het gebruik van bijzondere materialen: wij maken jouw tent op maat!

Profiteer van onze complete zorg: van begin tot eind

Als ondernemer ben je al druk genoeg. Hoewel er bij een werktent natuurlijk over bepaalde zaken moet worden nagedacht, nemen we je verder zoveel mogelijk werk uit handen. Zo denken we graag mee over de tent die past bij jouw uitdaging. We nemen je wensen met je door en gebruiken onze ervaring om tot een passend advies te komen. We komen zelfs desgewenst bij jou op locatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor (het opbouwen van) een tent. Door het gebruik van een zwaarlastvloer of ballastblokken, kunnen onze tenten op vrijwel elke ondergrond worden opgebouwd!

Werktent kopen

”Donselaar tenten raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

– Paul Verwegen, bedrijfsleider Foreco

Een tent met bijpassende tentvloer

Niet alleen een werktent koop je bij ons, we leveren uiteraard ook met plezier jouw bijpassende tentvloer. Als een werktent op een verharde ondergrond wordt opgebouwd, is een tentvloer niet altijd nodig. Er kunnen echter zaken meespelen zoals een natte ondergrond door regenval, waardoor ook bij een verharde ondergrond een tentvloer noodzakelijk kan zijn. We hebben verschillende tentvloeren te koop, waaronder een zwaarlastvloer, ook wel systeemvloer genoemd. Deze vloer wordt tevens gebruikt als verankering van de tent, waardoor er geen verdere verankering nodig is. Een tentvloer nodig? We adviseren graag over een passende vloer!

Een veilige werktent van hoge kwaliteit

Veiligheid staat bovenaan bij het produceren, leveren en opbouwen van onze werktenten. Het is immers belangrijk een veilige werkplek te realiseren waar werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden. Doordat wij onze eigen tenten produceren, kunnen we elke stap van het proces langs onze hoge lat leggen. Zo gebruiken we de beste materialen, kiezen altijd voor de stevigste constructies en werken natuurlijk met de beste mensen. Onze tenten zijn altijd goedgekeurd volgens DIN-norm 4102B1 en voldoen aan de Europese brand- en veiligheidseisen. De opbouw wordt verzorg door onze VCA-gecertificeerde montagemedewerkers. Zo garanderen we van begin tot eind de hoogste kwaliteit!

Werktent te koop

Een werktent kopen, leasen of misschien wel huren?

Donselaar Structures is jouw flexibele partner! Niet alleen wat betreft de vormgeving van jouw werktent, maar ook wat betreft de levering. Zo heb je niet alleen de mogelijkheid tot het kopen van onze tenten, maar kan je ook kiezen voor leasen of huren. Als je een tent voor langere tijd nodig hebt lijkt koop vaak de meest logische optie. Maar wist je dat onze tenten ook tot maar liefst 15 jaar te huur zijn? En tussentijds verlengen is altijd mogelijk. Soms kan huur dus ook een prima alternatief zijn. Daarnaast bieden we met lease de mogelijkheid de kosten van de investering over een langere tijd te spreiden. Je bent wel direct economisch eigenaar, maar hoeft niet in één keer de aanschaf te voldoen.

”De samenwerking met Donselaar Tenten ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Altijd een persoonlijk en deskundig antwoord op jouw vragen

Donselaar Structures is al jarenlang actief in de wereld van tijdelijke bedrijfsaccommodaties. In deze jaren hebben we een schat aan ervaring opgebouwd, die we graag inzetten om jou zo goed mogelijk te helpen! Zo kan je altijd terecht bij onze specialisten voor een eerlijk, snel en deskundig advies. Twijfels over de juiste tent, de locatie of hebben jullie met grote spoed een oplossing nodig? We staan je graag te woord! Neem dus gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons tijdens kantoortijden.

Donselaar Structures werktent

Jouw werktent binnen no-time op locatie

Wij hebben onze hele productie in eigen beheer. Het grote voordeel hiervan voor jou? Naast de hoge kwaliteit kunnen we onze tenten altijd snel leveren. We hebben een zeer ruime voorraad, waardoor we de standaardtenten altijd op korte termijn leveren. Maar ook voor een maatwerktent gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Dankzij de korte lijnen in ons bedrijf kunnen we snel schakelen en jou altijd snel van een passende oplossing voorzien. Een werktent kopen op korte termijn? Geen probleem bij Donselaar Structures!

Vraag vandaag nog jouw persoonlijke offerte aan

Weet je al precies welke tent voldoet aan jouw wensen? Vraag dan gemakkelijk een offerte op maat aan. We sturen je zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte toe, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Want een extra voordeel van onze eigen productielijn is dat we de prijzen scherp kunnen houden! Zo vind je bij ons volledige service, van ontwerp tot montage bij jou op locatie, voor een voordelige prijs! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Donselaar Structures werktent

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric