Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Werktent gehuurd bij Donselaar Structures in gebruik door transportbedrijf

Werktent huren bij Donselaar Structures

Een werktent huren kan erg gemakkelijk en snel bij Donselaar Structures. Wellicht denkt u dat er lange tijd overheen gaat als u een werktent wilt huren, terwijl u juist op korte termijn een tent nodig heeft. Gelukkig is het bij Donselaar Structures geen enkel probleem om op korte termijn een werktent te huren. Wij leveren u op korte termijn een veilige werktent die aan alle veiligheidseisen voldoet. De tenten zijn goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1 en voorzien van een tentboek. Onze tenten doorstaan dus weer en wind en helpen uw bedrijfsprocessen doorgang te laten vinden.

De voordelen van Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Binnen een week uw gehuurde werktent op locatie

Een werktent huren is vaak tijdsafhankelijk. U heeft een onverwacht ruimtekort, slechte weersomstandigheden of om andere redenen tijdelijk extra werkruimte nodig. Als geen ander snappen wij hoe dynamisch de processen binnen uw bedrijf kunnen zijn. We helpen u daarom zo snel mogelijk aan extra werkruimte, waardoor u zo min mogelijk omzet misloopt. Vaak is het mogelijk de tent al een week na de orderbevestiging op te bouwen op locatie. Doordat wij de tenten op voorraad hebben, kunnen we snel werken. Heeft u dus op korte termijn een tent nodig, neem dan zeker contact op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Werktent Huren 2

Profiteer van ons maatwerk

Ieder bedrijf en elk project heeft zijn eigen benodigdheden. Wilt u een enorme overkapping huren om droog te kunnen laden en lossen? Of bent u juist op zoek naar een kleine, maar goed geïsoleerde tent voor uw temperatuurgevoelige producten? Bij Donselaar Structures kunt u een werktent huren die helemaal op maat is voor uw bedrijf. Onze vier standaard tenten kunnen in allerlei maten en materialen worden geleverd. De tenten kunnen tot wel 40 meter breed gemaakt worden en per 5 meter onbeperkt verlengd worden. Daardoor kunnen we voor elk bedrijf een tent op maat maken die perfect aansluit bij uw behoeften. Liever een werktent die u voor altijd heeft staan bij uw bedrijf? Bij Donselaar Structures kunt u ook een werktent kopen.

Bekijk onze producten
Werktent huren in de buitenlucht met een trailer

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Bekijk wie u voorgingen bij het huren van een werktent

Een werktent huren doet u natuurlijk het liefst bij een bedrijf met veel ervaring. Door het bekijken van eerdere projecten weet u wat u kunt verwachten. Daarom hebben wij een uitgebreid overzicht van eerdere projecten op onze website staan. Hier ziet u ook de grote veelzijdigheid van onze tenten. Een overkapping om te laden en te lossen of om een zwembad te overdekken, opslag voor uw goederen, een werkplaats voor auto’s, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zoekt u een werktent voor een bijzondere toepassing? We denken graag met u mee voor de perfecte oplossing.

Een werktent huren voor een supermarkt opslag

Het bedrijf achter Donselaar Structures

Veel bedrijven kampen met ruimtegebrek. De vraag naar tijdelijke of semipermanente werkruimte neemt toe. Op het bedrijf Donselaar Tenten werd steeds vaker een beroep gedaan door bedrijven die op zoek waren naar een tijdelijke oplossing. Om deze bedrijven optimaal van dienst te kunnen zijn, is Donselaar Structures opgericht. Inmiddels hebben we al honderden bedrijven mogen helpen met één van onze werktenten. Donselaar Structures is volledig gericht op het verzorgen van bedrijfsoplossingen op maat. Alle tenten worden in eigen beheer gemaakt, waardoor Donselaar Structures een optimale dienstverlening kan garanderen. Vraag een offerte aan via de website of neem contact met ons op om te kijken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Vraag nu een offerte aan
Een werktent die buiten staat

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric