Geschikte werkruimte huren voor uw bedrijf

Geschikte werkruimte huren voor uw bedrijf is een belangrijke factor voor contiunering van alle bedrijfsprocessen. Er zijn verschillende redenen waarom er behoefte is aan het huren van extra bedrijfsruimte. Bijvoorbeeld als er tijdelijk ruimtetekort ontstaat door een piek in de productie. Heeft u een bedrijf wat extra goed draait in bepaalde seizoenen of met bepaalde feestdagen, dan kan er op die momenten behoefte zijn aan extra werkruimte. Maar er zijn natuurlijk ook heel andere factoren, zoals een brand die (een deel van) uw bedrijf stillegt. Wat de reden ook is, voor het huren van werkruimte helpen we u bij Donselaar Structures graag.

De voordelen van een werkruimte huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Verschillende soorten werkruimte via Donselaar Structures

Elk bedrijf heeft behoefte aan een ander soort werkruimte. Van opslag tot werkplaats, de verzoeken die we krijgen zijn heel divers. Bij Donselaar Structures kunnen we voor ieder bedrijf een werkruimte op maat leveren. We hebben vier standaard tenten die zeer veelzijdig inzetbaar zijn. En uiteraard zijn dit niet de gemiddelde kampeertenten. Onze tenten zijn van hoge kwaliteit en doorstaan weer en wind. Door de verschillende mogelijkheden die we bieden, van overkapping tot volledig geïsoleerde tent, zit er voor elk bedrijf een geschikte werkruimte bij.

 

Onze producten
Werkruimte Huren 2

Een volledig op maat gemaakte werkruimte huren

Naast de verschillende soorten werktenten in ons assortiment, is er natuurlijk ook nog het formaat van de werkruimte. Heeft u een ruimte nodig van enkele vierkante meters of gaat het om een enorme bedrijfshal van duizenden vierkante meters? In de werkplaats van ons bedrijf kunnen we elk formaat tent produceren. Onze tenten zijn maximaal 40 meter breed en hebben daarbij een vrije overspanning, dus zonder palen in de tent. Daardoor kan de hele tent optimaal benut worden. In de lengte is er geen limiet, per 5 meter zijn de tenten onbeperkt te verlengen. We maken uw werkruimte dus zo groot als u wilt.

Werkruimte Huren 3

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Een werkruimte huren, leasen of kopen

Net als onze tenten zijn we in onze dienstverlening zeer flexibel. Zo bepaalt u zelf de huurperiode van onze tenten. U betaalt het vooraf afgesproken weektarief en huurt uw werkruimte zolang als u wilt. Toch graag permanent de beschikking over uw nieuwe werkruimte? Dan zijn onze tenten ook te koop. Wilt u direct gebruik maken van uw nieuwe werkruimte, maar graag in termijnen betalen? Onze mogelijkeid tot lease maakt ook deze optie mogelijk. Zo houdt u de regie altijd in eigen hand en kiest u voor de optie die het beste aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

Vraag uw offerte op maat aan
Werkruimte Huren 4

Altijd de beste service bij het huren van uw werkruimte

Naast een flexibele service, wilt u natuurlijk ook graag een klantvriendelijke service. Ook daarvoor bent u bij Donselaar Structures aan het juiste adres. Allereerst denken we graag met u mee over de beste optie voor uw bedrijf. Doordat we al veel bedrijven mochten helpen met een oplossing op maat, weten we precies welke tent bij welk doeleinde past. Heeft u interesse in onze tenten, dan sturen we u zo snel mogelijk een offerte op maat. En kiest u voor onze dienstverlening? Dan komt ons enthousiaste team uw tent opbouwen. Zo heeft u nergens omkijken naar. Wanneer vraagt u uw vrijblijvende offerte aan?

Werkruimte Huren 5

Neem direct contact op