Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Werk Tent Kopen 1

Een werk tent die voldoet aan al jouw wensen

Wil je een nieuwe werk tent kopen voor jouw bedrijf? Een werk tent is voor tal van verschillende doeleinden inzetbaar. Het grootste voordeel is dat de tent geplaatst kan worden waar je maar wilt. Daardoor kun je de ruimte op jouw bedrijfsterrein optimaal benutten en het werk zo efficiënt mogelijk laten verlopen. De tent wordt in onze werkplaats geproduceerd aan de hand van jouw wensen. Daarbij kies je natuurlijk de maatvoering, maar ook op het gebied van isolatie zijn er diverse keuzes. Zo voldoet jouw nieuwe werk tent aan alle eisen voor het uiteindelijke gebruik.

Ontdek de voordelen van een werk tent kopen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een nieuwe werk tent kopen van de hoogste kwaliteit

Als je een nieuwe werk tent koopt, is de levensduur natuurlijk van groot belang. Je wilt immers niet investeren in een tent die na een jaar al niet meer te gebruiken is. Bij Donselaar Structures kun je erop vertrouwen dat jouw werktent een zeer lange levensduur heeft. Om een hoge kwaliteit te garanderen, gebruiken wij alleen de beste materialen voor onze tenten. Zo ontstaan tenten die bestand zijn tegen slechte weersomstandigheden, zoals windsnelheden tot 80 kilometer per uur. Daarmee garanderen we een veilige werkplaats voor jouw personeel en een veilige opslag voor jouw goederen.

Bekijk onze modellen
Werk Tent Kopen 2

Een werk tent kopen in de maat die je nodig hebt

Het ene bedrijf heeft een kleine extra opslag nodig, bij het andere bedrijf is er een hal nodig waar machines in en uit kunnen rijden. Iedereen heeft andere wensen voor een werk tent en bij Donselaar Structures maken we voor elk bedrijf dan ook een tent op maat. Kies voor een breedte van 3 tot 40 meter en een hoogte van 1 tot maar liefst 6 meter. De tenten zijn in de lengte per 5 meter onbeperkt te verlengen, waardoor het realiseren van enorme hallen mogelijk is. Al onze tenten hebben een vrije overspanning, wat een scala aan mogelijkheden creëert.

Offerte op maat aanvragen
Werk Tent Kopen 3

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Van alleen een overkapping tot volledige isolatie

Natuurlijk is er voor elk gebruiksdoel ook een andere tent nodig. Zo is er voor het realiseren van een droge laad en losplaats alleen een overkapping nodig, terwijl voor de opslag van goederen of machines een afsluitbare tent nodig is. Dit is de reden dat we vier standaardtenten ontwikkeld hebben, die allemaal zo zijn aan te passen dat ze perfect passen bij jouw gebruiksdoel. Van een tent zonder isolatie tot een tent met volledige isolatie waarin je licht temperatuurgevoelige producten kunt opslaan, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zo kan je bij ons een werktent kopen die aan al jouw voorwaarden voldoet.

Werk Tent Kopen 4

Zowel onze tenten als onze service zijn van de hoogste kwaliteit

Niet alleen onze tenten zijn van de hoogste kwaliteit, ook op het gebied van service overtreffen we graag jouw verwachtingen. Volgende week een tent nodig? We zetten alle zeilen bij om jouw werk tent zo snel mogelijk op jouw terrein op te bouwen. En deze opbouw wordt professioneel verzorgd door ons gecertificeerde team. Zowel een werktent kopen, als leasen of huren behoort tot de mogelijkheden. Wil je ook tot onze tevreden klanten behoren? Vraag vandaag nog jouw offerte aan en we sturen je zo snel mogelijk een offerte op maat.

Werk Tent Kopen 5

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Koen