Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Verkoop opslagtenten op maat

Wij zijn Donselaar Structures, de specialist in onder meer de verkoop van opslagtenten op maat. Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar extra opslagruimte? Met een opslagtent kies je voor een snelle, flexibele en voordelige oplossing! Snel, omdat we onze tenten vaak al binnen één dag tot één week leveren. Flexibel, omdat we jouw opslagtent op maat maken aan de hand van jouw wensen. Een extra grote tent? Of volledige isolatie? Wij zorgen ervoor dat jouw opslag voldoet aan al jouw wensen. En in vergelijking met het laten bouwen van een extra pand, is een opslagtent ook nog eens een zeer voordelige oplossing van hoge kwaliteit.

De voordelen van een opslagtent kopen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Verkoop opslagtenten van hoge kwaliteit

De veiligheid van jouw voorraad is belangrijk. Bij Donselaar Structures leveren we dan ook uitsluitend opslagtenten van hoge kwaliteit, die we continu blijven innoveren. Zodat jouw medewerkers en jouw voorraad veilig zijn in weer en wind. Al onze tenten voldoen aan alle Europese brand- en veiligheidseisen. Ook zijn ze goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Onze tenten worden geleverd met een tentboek inclusief bouwtekeningen en calculaties. Op zoek naar kwaliteit? Kies dan voor een opslagtent van Donselaar Structures!

Een opslagtent kopen of leasen

Als leverancier van tijdelijke en semipermanente bedrijfsaccommodaties zijn we graag zo flexibel mogelijk. Zo bieden we diverse keuzes als je kiest voor één van onze tenten. Maak bijvoorbeeld gebruik van ons huurconcept, waarbij je zelf de huurperiode bepaalt. Kies je voor het aanschaffen van een tent, dan is het mogelijk dit via een leaseconstructie te doen. Op deze manier word je direct financieel eigenaar van de opslagtent, maar spreid je de investering over een langere periode. Naast leasen is natuurlijk ook het direct aanschaffen van de tent mogelijk. Zo hebben we voor ieder bedrijf een oplossing die bij de bedrijfsfinanciën past.

Verkoop Opslagtenten 2

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Op korte termijn beschikken over jouw opslagtent

In veel gevallen is er op korte termijn een opslagtent nodig. Bijvoorbeeld door onverwachts ruimtegebrek, bedrijfsuitbreiding of onverwachte calamiteiten. Ongeacht de reden van het ruimtegebrek, Donselaar Structures levert jouw opslagtent altijd op korte termijn. We hebben diverse standaardtenten, die we al binnen 24 uur na goedkeuring van de offerte kunnen leveren. Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar maatwerk? Ook dan helpen we je uiteraard snel op weg. Vaak staat jouw tent al binnen een week na goedkeuring van de offerte bij jou op locatie.

Verkoop Opslagtenten 3

Tijdelijke oplossing tot permanente opslag

Donselaar Structures is er voor alle ondernemers en bedrijven die een professionele oplossing nodig hebben. Je kan bij ons niet alleen terecht voor de verkoop van opslagtenten, we mochten ook al vele ondernemers helpen met een werkplaats, tijdelijk bedrijfspand, op- en overslag of andere overkapping. Bekijk voor een greep uit onze gerealiseerde oplossingen zeker even bij onze Projecten. Ook op zoek naar een opslagtent die voldoet aan al jouw wensen en bovendien snel geleverd wordt? Ons ervaren team denkt graag met je mee. Zo komen we indien gewenst bij jou op locatie kijken naar de mogelijkheden voor het opbouwen van een tent. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken of vraag direct een offerte aan!

Verkoop Opslagtenten 4

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric