Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Vind jouw tweedehands opslagtent bij Donselaar Structures

Op zoek naar een tweedehands opslagtent die wat kwaliteit betreft niet verschilt van een nieuwe? Je vindt hem bij Donselaar Structures. Omdat wij onze bedrijfsoplossingen ook te huur aanbieden aan ondernemers, komen er geregeld tenten bij ons terug die nog in uitstekende staat zijn. Ook met een tweedehands opslagtent helpen we je dus graag. Onze prachtige aluminium tenten hebben verschillende niveaus van isolatie. Zo hebben we tenten zonder isolatie, tenten die deels geïsoleerd zijn, maar ook tenten met volledige isolatie. Deze tenten hebben zowel geïsoleerde wanden als een geïsoleerd dak. Daardoor zijn ze uitstekend geschikt voor de opslag van licht temperatuurgevoelige producten.

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een tweedehands opslagtent van de hoogste kwaliteit

Bij het kopen van een opslagtent is de kwaliteit het belangrijkst. De tent is immers bedoeld om de veiligheid van jouw goederen te garanderen. Je kan bij zowel onze nieuwe als tweedehands tenten rekenen op de beste kwaliteit. Wij produceren al onze tenten zelf in onze werkplaats. Daarbij gebruiken we altijd de beste materialen en stevigste constructies. Gebruikte tenten worden zorgvuldig gecontroleerd en zo nodig hersteld. Daardoor kan je ook bij een tweedehands tent rekenen op een lange levensduur en veel gebruiksplezier.

Tweedehands opslagtent

Een hoogwaardige opslagtent voor een scherpe prijs

Natuurlijk heeft een tweedehands tent enkele nadelen ten opzichte van een nieuwe tent. Het grootste minpunt is dat je bij tweedehands tenten minder keuze hebt wat betreft de maatvoering. Bij de productie van een nieuwe tent, ben je vrij om de maten van de tent te bepalen. Bij een tweedehands tent heb je keuze uit de beschikbare tenten, waardoor de keuze minder groot is. Het grote voordeel van deze tenten is daarentegen de scherpe prijs. Ben je, om wat voor reden dan ook, op zoek naar een betaalbare, hoogwaardige opslagtent, dan is een tweedehands tent de oplossing.

Tweedehands opslagtent

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Profiteer van onze volledige service

Ons enthousiaste team biedt jou altijd een volledige service. Van een advies op maat bij de oriëntatie op een tent, tot het transport en de opbouw bij jou op locatie. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat voor tent past bij jouw wensen. Daarnaast kunnen we je adviseren over de optimale inrichting of over de beste locatie voor de tent. Ook een bijpassende tentvloer leveren we graag. Het transport en de opbouw worden verzorgd door ons VCA-gecertificeerde team. Zij houden bij het werken de veiligheidsregels altijd in acht en garanderen hiermee zowel jouw als onze veiligheid.

Tweedehands opslagtent

Informeer vandaag nog naar ons ruime aanbod tweedehands opslagtenten

Het aanbod tweedehands (opslag)tenten is heel wisselend en is daarom niet op onze website vermeld. Op zoek naar een hoogwaardige tweedehands opslagtent, neem dan even contact op met onze adviseurs. Zij kunnen je precies vertellen welke tenten er beschikbaar zijn en welke van deze tenten aansluit bij jouw wensen. Een goedkopere tent is immers geen goede oplossing, als hij niet voldoet aan jouw wensen. Ook bij de koop van een tweedehands tent is het belangrijk de toekomstplannen mee te nemen in de overweging. Naast een passend advies, kunnen onze adviseurs je uiteraard meer vertellen over de te verwachten investering. Neem vandaag nog contact met ons op!

Tweedehands opslagtent

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric