Tijdelijke Werkruimte Huren 1

Op maat gemaakte tijdelijke werkruimte huren

Tijdelijke werkruimte huren die aan al uw wensen voldoet kan soms een zoektocht zijn. Zeker bij het huren van een extern pand, is het lastig om een pand te vinden wat precies de juiste maat heeft, voldoende isolatie en goed bereikbaar is. Met een tijdelijke accommodatie van Donselaar Structures worden al deze facetten ondervangen. Wij plaatsen onze accommodatie namelijk bij u op het terrein, zodat u geen tijd kwijt bent met reizen. Daarnaast maken we uw werkruimte precies zoals u dat wenst. 

De voordelen van een werkruimte huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een tijdelijke werkruimte huren op maat

Heeft u maar een kleine werkruimte nodig of gaat het om een hal van tienduizenden vierkante meters? Onze veelzijdige accommodaties zijn altijd op maat te maken. We hebben vier standaardtenten, die elk hun eigen specificaties hebben. Zo kunt u alleen een overkapping huren, waarmee u een plek creëert om droog te laden en lossen. Ook hebben we een niet geïsoleerde tent voor onder andere het overdekken van bouwplaatsen en voor beschutting bij montagewerkzaamheden. Onze deels geïsoleerde tent biedt bescherming aan temperatuurongevoelige producten en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als uitbreiding voor verkoopruimtes. In de volledig geïsoleerde tent kunnen ook licht temperatuurgevoelige producten worden opgeslagen. Daarnaast kan de tent als tijdelijk winkelpand dienen en voor tal van andere toepassingen.

Tijdelijke Werkruimte Huren 2

Neem contact op voor uw werkruimte op maat

Bent u benieuwd naar de diverse toepassingen van onze accommodaties? Bij Projecten vindt u veel manieren waarop onze tenten worden ingezet. Heeft u een heel andere tijdelijke werkruimte nodig? Ook dan gaan we de uitdaging graag aan! Omdat wij de productie van onze accommodaties zelf verzorgen, kunnen we gemakkelijk een op maat gemaakte tent leveren. Daarnaast heeft u veel keuze uit bijvoorbeeld verschillende deuren, maar ook wat betreft de kleur en isolatie van de tenten is er veel mogelijk. Heeft u een bijzondere wens? Neem dan contact op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Tijdelijke Werkruimte Huren 3

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den broek – Van Ginkel Trucks

Altijd een veilige tijdelijke werkruimte

Het is bij een tijdelijke werkruimte van belang dat u en uw medewerkers hierin veilig kunnen werken. Veiligheid en kwaliteit zijn bij ons dan ook belangrijke waardes. Voor onze accommodaties komen alleen de beste materialen in aanmerking en in het gehele proces staat veiligheid voorop. Alle tenten voldoen uiteraard aan de geldende eisen en beschikken over hun eigen tentboek met alle technische informatie. Onze accommodaties worden opgebouwd door ons ervaren team. Onze montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd en volgen cursussen en bijscholingen zodat ze precies weten hoe veilig te werken.

Tijdelijke Werkruimte Huren 4

Vraag vandaag uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u een tijdelijke werkruimte huren die precies past bij uw bedrijf en uw doeleinden? Dan is een tijdelijke werkruimte huren bij Donselaar Structures de perfecte oplossing. Bekijk op onze website welke van onze producten het beste past bij uw wensen en vraag direct een offerte op maat aan! Zit u nog met bepaalde vragen of kan u de accommodatie die past bij uw wensen niet vinden op onze website? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten. Ze helpen u graag met advies over een accommodatie op maat. Wanneer kunnen wij op uw terrein uw tijdelijke werkruimte komen plaatsen?

Ik wil gratis een vrijblijvende offerte aanvrage

Neem direct contact op