Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Donselaar Structures productiehal

Huur jouw tijdelijke productiehal snel en gemakkelijk

Een tijdelijke productiehal is een uitkomst als je een extra piek moet opvangen, problemen hebt met je huidige locatie of een bepaalde periode moet overbruggen. Het realiseren van zo’n productiehal kan een zoektocht zijn: huur je een extern pand of kies je voor een flexibele oplossing zoals een tenthal? Bij Donselaar Structures leveren we een tijdelijke productiehal die aan al jouw verwachtingen voldoet. Onze tenten doorstaan weer en wind, maken we helemaal op maat en worden altijd snel geleverd. Dat maakt onze tenten tot een perfecte tijdelijke productiehal voor jouw bedrijf!

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een productiehal van Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw productiehal
  • Altijd een snelle levering van jouw productiehal
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een veelzijdige tijdelijke productiehal voor jouw bedrijf

Niet één productiehal is precies hetzelfde. En daarom zijn wij als leverancier van tijdelijke bedrijfsaccommodaties zeer flexibel in de levering van onze tenten. Onze tenten zijn helemaal op maat te maken en hebben tal van extra opties. Denk aan klimaatbeheersing, verwarming en verlichting. Maar ook aanrijdbeveiliging, verschillende typen deuren en vloersystemen zorgen ervoor dat jouw tent helemaal voldoet aan jouw wensen. Kies voor één van onze standaardtenten en maak deze helemaal naar wens of neem contact met ons op voor een volledige maatwerktent. Van tekentafel tot realisatie: we hebben het hele proces in eigen hand.

Een tent huren inclusief bijpassende tentvloer

In een productiehal is ook de ondergrond van belang. Je wilt immers een ondergrond hebben waar goed op gewerkt kan worden. In sommige gevallen is de ondergrond al helemaal egaal, maar in de meeste gevallen is een goede tentvloer onmisbaar. Bij Donselaar Structures heb je keuze uit diverse tentvloeren, waar er zeker één bijzit die aansluit bij jouw gebruiksdoel. Zo is de zwaarlastvloer onder meer geschikt om de tent te verankeren. Daarnaast realiseer je hiermee een egaal oppervlak, waar uitstekend voertuigen kunnen rijden en machines kunnen worden opgebouwd.

Donselaar Structures Vloeren

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Huur jouw productiehal voor de periode dat je hem nodig hebt

Huur je één van onze tenten, dan bepaal je zelf hoelang je de tent huurt. We verhuren onze tenten van 1 maand tot wel 15 jaar. Je bepaalt een vooraf afgesproken weekhuur en kan tussentijds altijd de huurperiode verlengen. Want je weet vooraf nooit precies hoe het allemaal gaat lopen. Bij Donselaar Structures houden we rekening met de dynamiek van jouw bedrijf. Niet alleen wat betreft de huurperiode, ook als het gaat om de productie, levering en opbouw. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we jouw tent namelijk altijd snel komen opbouwen.

Binnen een week beschikken over jouw tijdelijke productiehal

Voor jou als ondernemer is het belangrijk zo min mogelijk omzet mis te lopen. Daarom helpen we je bij Donselaar Structures met het realiseren van snelle oplossingen voor jouw situatie. We hebben maar liefst 20.000m2 tent op voorraad, waardoor we snel een tent kunnen opbouwen bij jou op locatie. Heb je met spoed een tijdelijke productiehal of andere bedrijfsaccommodatie nodig? Neem dan zeker even contact met ons op. Natuurlijk ook als je zit met andere vragen rondom het huren of kopen van onze tenten. Weet je al precies wat je wilt? Vraag dan direct een offerte aan en ontvang van ons zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte. Met onze jarenlange ervaring overtreffen we ook graag jouw verwachtingen!

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric