Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Tent Overkapping Huren 1

Een tent overkapping huren voor uw bedrijf

Een tent overkapping huren is de ideale oplossing om een droge plek te creëren om te laden en lossen op uw bedrijf. Maar ook voor het overdekken van een plaats waar onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden kan er behoefte zijn aan een overkapping. Een andere toepassing is het creëren van een droge plaats voor een zakelijk evenement. De overkappingen van Donselaar Structures worden helemaal op maat voor u gemaakt, waardoor er legio toepassingen zijn voor een tent overkapping. Een tent overkapping huren bij Donselaar Structures betekent ook dat u volledig vrij bent bij het bepalen van de huurperiode. Het is mogelijk een tent tot maar liefst 15 jaar lang te huren. Ook voor semipermanente oplossingen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

De voordelen van een tent overkapping bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een tent overkapping huren voor tal van toepassingen

Bij Donselaar Structures hebben we vier standaard tenten beschikbaar, die op maat gemaakt worden aan de hand van uw wensen. U bepaalt dus zelf wat voor overkapping u huurt en welke maten deze heeft. Enkele vierkante meters overdekken of een werkplaats van duizenden vierkante meters realiseren? We maken uw tent overkapping helemaal op maat. De overkapping kan wel 40 meter breed en 6 meter hoog worden gemaakt. Daarnaast is de overkapping in de lengte per 5 meter onbeperkt te verlengen. Met daarbij ook nog de vrije overspanning zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Bekijk onze modellen
Tent Voor Opslag 1

Een veilige tent overkapping huren van hoge kwaliteit

Veilig werken is bij elk bedrijf en bij elke sportvereniging van het grootste belang. De tent overkapping die u huurt moet hier natuurlijk bij aansluiten. We ondernemen diverse maatregelen om te zorgen voor veilige tenten. Zo is de constructie zeer degelijk en worden er hoogwaardige materialen gebruikt. De tenten voldoen dan ook aan alle gestelde veiligheidseisen. Het gebruikte PVC zeildoek is UV-bestendig en brandwerend. Ook de medewerkers die de tenten monteren en demonteren zijn allen gecertificeerd en houden tijdens het werk altijd de veiligheidsvoorschriften in acht. Zo staat veiligheid in al ons werk voorop.

 

Vraag uw offerte op maat aan
Tent Overkapping Huren 3

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Ontdek alle mogelijkheden van onze tenten

Naast de overkappingen vindt u bij ons nog veel meer mogelijkheden voor uw bedrijf. Want soms is er meer nodig dan alleen een overkapping. Een volledig geïsoleerde tent bijvoorbeeld, als opslagplaats voor licht temperatuurgevoelige producten. Of een werkplaats waar uw personeel beschut kan werken. Zowel voor tenten met isolatie als tenten zonder isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard zijn deze tenten eveneens volledig op maat te maken. Dus of u nu een kleine werkplaats nodig heeft of een grote hal, we leveren een tent die voldoet aan al uw wensen.

 

Tent Overkapping Huren 4

Uw bedrijfsoplossing met een week geleverd

Wilt u een tent overkapping huren of gebruik maken van één van onze andere producten, dan leveren we deze altijd binnen korte tijd. Als een bedrijf ruimtegebrek heeft, is het belangrijk dat er binnen afzienbare tijd een oplossing komt. Anders kan dit ten koste gaan van uw winst. Bij Donselaar Structures begrijpen we als geen ander het belang van een snelle dienstverlening. Door snel te schakelen kunnen we in de meeste gevallen al binnen een week na de orderbevestiging de tent leveren. Maak ook kennis met de service van Donselaar Structures en vraag vandaag nog uw offerte op maat aan.

Tent Overkapping Huren 5

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie