Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Professionele tentverhuur voor jouw tijdelijke oplossing

Donselaar Structures is de tentverhuur waar je terecht kan  voor een snelle, professionele en passende accommodatie. Of het nu gaat om een tijdelijke bedrijfshal, een overkapping van een tennisbaan of een tijdelijk winkelpand: wij staan voor je klaar! Onze tenten van zeer hoge kwaliteit hebben al veel ondernemers uit de nood geholpen. Met onze eigen productielijn kunnen we elke tent helemaal op maat maken. Hierdoor kunnen we iedere uitdaging aan en realiseren we ook in jouw situatie een passende oplossing. En we verzorgen jouw oplossing van begin tot eind: van ontwerp tot volledige montage van de tent op jouw locatie.

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tent huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een tent op maat bij onze tentverhuur

Kies je voor een tent van onze tentverhuur, dan heb je verschillende keuzes. We hebben namelijk vier standaardtenten die voor veel ondernemers de perfecte oplossing vormen. Van een overkapping tot een tent met volledige isolatie: onze tenten zijn zeer breed inzetbaar. Zo bepaal je zelf de maatvoering en passen onze tenten dus altijd. Heb je speciale wensen of passen onze standaardtenten niet bij jouw berdrijf? Dan maken we met plezier een volledige maatwerktent voor je! Met onze ruime ervaring kunnen we ook op jouw situatie moeiteloos inspelen.

Donselaar Structures Tenten

Donselaar Structures, de snelle tentverhuur

Er zijn veel situaties waarin je op korte termijn een tent wil huren. Omdat er op korte termijn extra opslag nodig is voor nieuwe voorraad, omdat er slecht weer wordt voorspeld bij buitenwerkzaamheden of omdat er brand is ontstaan in het huidige pand. Wat jullie reden ook is: Donselaar Structures levert altijd op korte termijn. Zowel onze standaardtenten als een volledige maatwerktent staan binnen korte tijd bij jou op het terrein. Bij onze standaardtenten kan dat zelfs al binnen een week na de goedgekeurde offerte zijn. Hebben jullie met spoed een tent nodig? Bel ons dan direct om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken!

Tentverhuur

De snelle en duidelijke communicatie met een goede prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Tenten.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

– Matthijs van Vliet van HSK Prefab

Veilig werken in een betrouwbare tent

De belangrijkste eigenschap van een tent? Veiligheid! De veiligheid staat bij ons dan ook voorop. We werken met de beste materialen, onze medewerkers zijn gecertificeerd en gebruiken de verplichte veiligheidsmiddelen. Daarnaast voldoen onze tenten altijd aan de Europese brand- en veiligheidseisen en hebben ze allen een eigen tentboek. In het tentboek staan constructieberekeningen en andere technische informatie. Naast een veilige tent wil het oog natuurlijk ook wat. En ook daarbij stellen onze tenten niet teleur: onze strakke tenten passen ook ongetwijfeld perfect op jouw bedrijfsterrein!

Donselaar Structures Tent

Flexibel huren, leasen en kopen

Donselaar Structures is graag zo flexibel mogelijk in haar dienstverlening. Bijvoorbeeld in de lengte van de huurperiode. Deze spreken we vooraf af, maar kan tussentijds altijd verlengd worden. Bevalt de tent zo goed dat je hem niet meer kwijt wilt? Dan is er altijd de mogelijkheid de tent tegen gunstige voorwaarden over te kopen! Verder bieden we niet alleen tentverhuur, maar is er ook de mogelijkheid een tent te leasen of te kopen. Zo is er voor iedereen een passende constructie.

Willen jullie een tent huren die veilig is en snel wordt geleverd? Donselaar Structures heeft de oplossing in huis! Horen jullie straks ook bij onze honderden tevreden klanten? Vraag een offerte aan.

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco