Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Een veelzijdige tenthal kopen van Donselaar Structures

Een tenthal is de ideale oplossing in tal van verschillende situaties. Of het nu gaat om een tijdelijke werkruimte, opslagruimte of een winkelpand, een locatie voor een zakelijk evenement of een tent ter uitbreiding van je tentenverhuur: we hebben een tenthal die aan jouw wensen voldoet. In onze werkplaats maken we onze hoogwaardige aluminium tenten namelijk volledig op maat. Bijzondere wensen? We gaan de uitdaging graag aan. En we denken met je mee over de juiste tent voor jouw situatie. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je altijd helpen met een eerlijk en professioneel advies op maat.

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tenthal kopen bij Donselaar Structures

 • Persoonlijk contact
 • Oplossingen op maat
 • 750+ ondernemers gingen je voor
 • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
 • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Wat kan er allemaal in een tenthal?

Een tenthal is onder andere publiekslieveling door zijn grote mate van flexibiliteit. In afmetingen, maar ook in opties. Een aantal dingen die we extra kunnen leveren zijn:

 • Verwarming
 • Koeling
 • Enkele of dubbele deuren
 • Sandwichpanelen
 • Geisoleerde zijwanden
 • Geisoleerde dakzeilen
 • Dakgoten
 • Rol- of overheaddeuren
 • Veiligheidsvoorzieningen, bijvoorbeeld nooduitgangbordjes en brandblussers.

Een op maat gemaakte tenthal kopen

Een tenthal kopen van Donselaar Structures, dan koop je altijd een tenthal die qua maatvoering helemaal aansluit bij jouw wensen. Omdat we de productie van onze tenten volledig in eigen hand hebben, kunnen we onze tenten helemaal op maat maken. Bij onze producten vind je de vier standaardtenten die we het meest verkopen. Van overkapping tot volledig geïsoleerde tent, dit zijn echte alleskunners die voor tal van toepassingen inzetbaar zijn. Maar ben jij op zoek naar maatwerk? Ook dan gaan we graag voor je aan de slag. We kunnen één van onze tenten als basis nemen, maar kunnen ook helemaal vanaf de tekentafel een nieuwe tenthal voor je ontwerpen. Net wat jouw voorkeur heeft!

Meer informatie over tenthallen kopen
Tenthal kopen

Een tenthal huren

Hoelang wil je graag beschikken over één van onze tenthallen? Heb je een tijdelijke accommodatie nodig, dan is een tenthal huren de perfecte oplossing. Je haalt hiermee namelijk een stevige, mooie en veelzijdige tent in huis. Doordat de tent volledig aan te passen is qua maat, maar ook wat betreft deuren en ramen, voldoet hij altijd precies aan jouw wensen. Ook de mate van isolatie bepaal je zelf. In een volledig geïsoleerde hal is het zelfs mogelijk temperatuurgevoelige producten op te slaan. De huurperiode bepaal je zelf. Onze tenten zijn te huur vanaf 1 maand tot wel 15 jaar! Ontdek alle mogelijkheden van het huren van onze hoogwaardige tenthallen.

Lees alles over tenthallen huren
Tenthal kopen

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

– Mark Kleinloog, Tanis Confectionery

Altijd een veilige tenthal bij Donselaar Structures

Kies je voor een tenthal van Donselaar Structures, dan kies je voor kwaliteit. En onze hoge kwaliteit gaat hand in hand met hoge veiligheid. Van de stevige constructies waar we mee werken tot het materiaal waarmee de tenten gespannen worden: alles is ingericht op een lange levensduur en groot gebruiksgemak. Uiteraard koop je bij ons altijd een tenthal die voldoet aan alle geldende Europese brand- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn onze tenten goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Het bijgeleverd tentboek bevat alle constructieberekeningen en andere technische informatie. En koop, lease of huur je één van onze hallen? Dan wordt deze opgebouwd door onze ervaren en VCA-gecertificeerde montagemedewerkers.

Tenthal kopen

Tenthal kopen? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Hebben jullie op korte termijn een tijdelijke of semipermanente bedrijfsaccommodatie nodig? Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan! Onze standaardtenten kunnen we in de meeste gevallen al binnen 24 uur na de orderbevestiging leveren! En ook onze maatwerktenten komen we altijd zo snel mogelijk bij jou op locatie opbouwen.

Zit je nog met enkele vragen over de juiste tenthal voor jouw bedrijf of twijfel je over bijvoorbeeld de ondergrond waarop de tent gebouwd gaat worden? Neem gerust even contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met je mee en geven je een persoonlijk advies. Bij twijfels over de locatie kunnen we altijd een locatiebezoek inplannen, zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn op jouw terrein.

Tenthal huren

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco