Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Tenten als klaslokalen

Veel basisscholen zullen inspelen op de nieuwregelgeving. Dit betekent een uitbreiding van de huidige klaslokalen. Wij bieden binnen 24 uur een complete oplossing incl. meubilair, klimaatbeheersing en passende afscheidingen. Wij bieden complete klaslokaaltenten aan. Zo maken wij afstand houden voor medewerkers gemakkelijk, zodat zij door kunnen gaan met het les geven.

De voordelen van een klaslokaal huren bij Donselaar Structures

 • Persoonlijk contact
 • Oplossingen op maat
 • 750+ ondernemers gingen u voor
 • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
 • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Wat is social distancing?

Inmiddels hoef je dat weinig mensen meer uit te leggen. Social distancing is momenteel het beste wapen tegen het corona-virus. Mijd sociale bijeenkomsten, blijf zoveel mogelijk thuis en als je naar buiten moet, houd dan minimaal 1,5 meter afstand tot andere personen.

In huis blijven en sociaal contact mijden dus. Maar hoe doe je dat als je als school weer open mag en wilt? Hoe zorg je ervoor dat ouders, kinderen en leerkrachten op een veilige afstand van elkaar kunnen blijven. Hoe zorg je ervoor dat iedereen veilig is en zich veilig voelt? Grote kans dat je extra ruimte nodig hebt. Wij kunnen deze extra ruimte snel en veilig leveren.Van klaslokaaltent tot vergadertent: we zorgen voor de extra ruimte zodat medewerkers, ouders en leerlingen afstand houden van elkaar.

Extra werk- of opslagruimte huren

Hoe regel ik social distancing in mijn school?

Donselaar Structures denkt in deze bijzondere tijden graag met je mee. Sinds 2008 zijn we actief in tijdelijke accommodaties. en inmiddels hebben we zoveel ervaring dat we onszelf specialist kunnen noemen. Deze kennis, ervaring en materialen komen in deze Corona-crisis goed van pas. We hebben al ondernemers, bedrijven en ziekenhuizen mogen helpen om de anderhalve meter norm te kunnen halen.  Onze noodaccommodaties die staan als een huis, waardoor u veilig kunt blijven varen over deze woeste zee. Met een tijdelijke accommodatie als schooltent kunt u social distancing regelen, ook op school. Wist u dat we onze tijdelijke accomodaties snel en veilig kunnen neerzetten, zonder ook maar een haring in de grond te slaan? En dat we meestal binnen 24 uur na goedkeuring offerte kunnen leveren?

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

1,5 meter afstand waarborgen

Daarom Donselaar Tenten:

 • Al onze tenten zijn binnen 24 uur te plaatsen
 • Casco of eventueel met inrichtingverlichting, en klimaatbeheersing.
 • Alle tenten worden geleverd volgens Europese brand- en veiligheidseisen.
 • Alle tenten met tentboek conform NEN 8020-41
 • Alle montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd.
 • 100% tevredenheidsgarantie.
Opslagtent huren

Hoe snel kan ik tenten als klaslokalen regelen?

Pijlsnel. En vaak binnen 24 uur na goedkeuring van de offerte. Onze specialisten zitten voor je klaar. Bel 085 3011 555 en je krijgt een van onze accountmanagers aan de telefoon. Ook buiten kantoortijden! Met hun ruime kennis en ervaring in de tijdelijke accommodatiebranche, aangevuld met kennis van maatregelen van het RIVM, komen ze tot de beste oplossing. Onze vakkundige montageploeg zorgt dan dat deze zo snel mogelijk bij u op locatie gerealiseerd wordt. Zo blijven en voelen uw medewerkers en leerlingen zich veilig, ook in deze tijden.

Tenten Als Klaslokaal 1

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric