Showroom Te Huur 1

Te huur: showroom op maat

Te huur, een showroom die aan al uw wensen voldoet! Er zijn diverse redenen waarom een tijdelijke of semipermanente showroom nodig kan zijn. Is er binnenkort een open dag bij uw bedrijf, dan kan een showroom uw product net dat beetje extra uitstraling geven. In een showroom komt alles namelijk nog  beter tot zijn recht. Maar de kwaliteit en het uiterlijk van de showroom zijn daarbij natuurlijk wel van belang. Een onprofessionele showroom kan bij uw klanten juist een slechte indruk achter laten. Bij Donselaar Structures hoeft u hier uiteraard niet bang voor te zijn. Onze accommodaties zijn namelijk altijd van de hoogste kwaliteit.

De voordelen van een showroom huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Te huur: Showroom die voldoet aan uw wensen

In onze werkplaats maken wij al onze accommodaties volledig op maat. Zo ook uw tijdelijke showroom. Wilt u bijvoorbeeld een volledig transparante tent inclusief transparant dak of zijn transparante zijwanden voldoende? Niet alleen qua materiaal voor de showroom is er volop keuze, ook qua maatvoering heeft u veel mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een showroom van 10 bij 10 meter of van 40 bij 100 meter! Omdat onze accommodaties in de lengte onbeperkt te verlengen zijn, is er altijd genoeg ruimte om al uw producten tentoon te stellen.

Showroom Te Huur 2

Kwaliteit en veiligheid bij Donselaar Structures

Bij zowel het produceren als opbouwen van onze accommodaties staan veiligheid en kwaliteit bovenaan. Zo is de showroom die u huurt altijd van hoge kwaliteit en uiteraard gebouwd met een zeer stevige constructie. Onze accommodaties voldoen aan alle geldende brand- en veiligheidseisen. Ook onze medewerkers zijn gecertificeerd en werken volgens alle veiligheidsprotocollen. Lees meer over ons beleid op het gebied van kwaliteit en veiligheid of bekijk bij de tent van uw voorkeur alle specificaties voor meer informatie.

Showroom Te Huur 3

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Showroom te huur op korte termijn

Wilt u een showroom huren bij Donselaar Structures, dan kunt u altijd op korte termijn bij ons terecht. Door onze grote voorraad kunnen we namelijk altijd snel de tent van uw wensen leveren. In veel gevallen staat uw showroom al binnen een week na levering op uw locatie! Dus ook als u op korte termijn een showroom wilt huren, bent u bij ons aan het juiste adres. Vind u het fijn als we vooraf op uw locatie komen kijken om de mogelijkheden te bekijken? Om eventuele twijfel weg te nemen komen we uiteraard langs als u dit wenst. Zo weet u vooraf al precies waar u aan toe bent en duiken er geen onverwachte problemen op bij het plaatsen van de showroom.

Showroom Te Huur 4

Te koop, te lease of te huur: showroom!

Onze accommodaties en dus ook de showrooms zijn niet alleen te huur, maar ook te koop of te lease. Door onze flexibiliteit bieden we u graag de best passende oplossing aan. Kiest u voor het huren van een showroom, dan bepaalt u zelf de huurperiode. Of het nu gaat om een maand of om 10 jaar, u kunt altijd rekenen op onze uitstekende service. Wilt u meer weten over onze verschillende producten of direct een offerte op maat aanvragen? We helpen u graag verder met al uw vragen. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze specialisten. Waarmee kunnen we u helpen?

Showroom Te Huur 5

Neem direct contact op