Social Distancing 1

Social Distancing: Bedrijfsoplossingen

Het coronavirus is allang geen ver-van-mijn-bed-show meer. Het raakt de hele Europese samenleving. Donselaar Structures helpt om de maatregel ‘social distancing’ te volgen in uw bedrijf of organisatie. Zo helpen we afstand houden medewerkers makkelijk maken, zodat u door kunt gaan met de bedrijfsvoering.

De voordelen van een tent huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Wat is social distancing?

Social distancing is momenteel het beste wapen tegen het corona-virus. Vertaalt naar het Nederlands betekent het ‘sociale afstand’. Mijd sociale bijeenkomsten, blijf zoveel mogelijk thuis en als je naar buiten moet, houd dan minimaal 1,5 meter afstand tot andere personen. 

In huis blijven en sociaal contact mijden dus. Maar hoe doe je dat als je een bedrijf hebt wat in deze tijden van groot belang is? Waarin je alles op alles zet om de samenleving van dienst te zijn? Dan kunnen wij helpen. Van wachtkamertent tot scheidingstent en van kantinetent tot vergadertent: we zorgen voor de extra ruimte zodat medewerkers afstand houden van elkaar. Ook een triage tent kunnen wij leveren.

Neem direct contact op
Social Distancing 2

Hoe regel ik social distancing in mijn bedrijf?

Normaal gesproken zitten we met zijn allen in de wachtkamer bij de huisarts, kleden we ons om voor werk, terwijl we met collega’s kletsen en staan we (on)geduldig in de rij bij de supermarkt.  Maar dat is nu niet meer normaal. In deze tijd houden we afstand, zowel prive als op het werk.

Met Donselaar Structures denken we mee, maar in dit soort tijden ook vooruit. Hoe kunnen wij onze kennis, ervaring en materialen inzetten om processen in de samenleving draaiende te houden?  Wij hebben oplossingen bedacht die we ziekenhuizen, bedrijven en distributiecentra kunnen bieden om de 1,5 meter afstand tussen personen te handhaven. Noodaccommodaties die staan als een huis, waardoor u veilig kunt blijven varen over deze woeste zee

Social Distancing 3

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den broek – Van Ginkel Trucks

1,5 meter afstand waarborgen

Om ervoor te zorgen dat mensen tijdens deze corona-uitbraak zo min mogelijk in contact met elkaar hebben, bieden wij onder andere de volgende oplossingen. 

  • Ziekenhuistent: om extra behandel- of wachtruimte te creëren.  
  • Triagetent: een tent die dient als poortwacht voor bedrijf of ziekenhuis.
  • Extra bedrijfsruimte: om ervoor te zorgen dat medewerkers op een veilige afstand van elkaar hun werk kunnen doen.
  • Flexibele ruimte: als extra ontsmettingsruimte, als extra kleedruimte, als extra kantoor: er is heel veel mogelijk!
Social Distancing 4

Hoe snel kan ik dit regelen?

Pijlsnel. En vaak binnen 24 uur na goedkeuring van de offerte. Onze specialisten zitten voor je klaar. Bel 085 3011 555 en je krijgt een van onze accountmanagers aan de telefoon. Ook buiten kantoortijden! Met hun ruime kennis en ervaring in de tijdelijke accommodatiebranche, aangevuld met kennis van maatregelen van het RIVM, komen ze tot de beste oplossing. Onze vakkundige montageploeg zorgt dan dat deze zo snel mogelijk bij u op locatie gerealiseerd wordt. Zo blijven en voelen uw medewerkers zich veilig, ook in deze tijden.

Neem direct contact op