Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Snel een alternatieve bedrijfsruimte bij brand

Op zoek naar een alternatieve bedrijfsruimte bij brand? Donselaar Structures levert tijdelijke accommodaties voor elk bedrijf. En die bedrijfsruimte leveren we uiteraard op korte termijn! Zo kan je jouw bedrijfsactiviteiten ondanks de brand snel weer hervatten. Je hebt na een bedrijfsbrand 101 dingen aan je hoofd die geregeld moeten worden. Het regelen van een alternatieve bedrijfsruimte maken we dus graag zo gemakkelijk mogelijk. Geef ons je wensen door en wij regelen de rest! Weet je al waar je naar op zoek bent? Geef ons dan direct een belletje om jouw tijdelijke accommodatie te regelen!

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een aluhal kopen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Binnen 24 uur een alternatieve bedrijfsruimte bij brand

Na een brand wil je zo snel mogelijk weer aan de slag. Bij Donselaar Structures snappen we als geen ander hoe dynamisch jouw bedrijf is. En met onze dienstverlening houden we daar dan ook rekening mee. Onze standaardtenten kunnen we, na goedkeuring van de offerte, zelfs al binnen 24 uur op jouw locatie komen plaatsen! Hierbij heb je tal van opties op het gebied van isolatie, maatvoering, maar ook diverse extra mogelijkheden. Ben je op zoek naar een maatwerk accommodatie? Van extra deuren, grote ramen tot een bepaalde kleur of materiaalsoort, wij maken jouw bedrijfsruimte op maat. En ook onze maatwerkaccommodaties leveren we altijd op korte termijn.

alternatieve bedrijfsruimte bij brand

Voor elk bedrijf een passende bedrijfsruimte

Gaat het om brand in een fabriek, een autogarage of een kantoor? Voor ons maakt het niet uit. Door de zeer ruime variatie in bedrijfsruimtes die we leveren, kunnen we voor elk type bedrijf een geschikte oplossing realiseren. Van alleen een overkapping tot een volledig geïsoleerde opslag voor licht temperatuurgevoelige producten. Maar ook een tijdelijke winkel, een tijdelijk kantoorpand of een showroom horen tot de mogelijkheden. Met het gebruik van een verwarming creëren we ook in de winter een aangename plek voor jouw medewerkers of klanten. In de afgelopen jaren hebben we zoveel ervaring opgedaan bij het realiseren van verschillende oplossingen, dat we voor elk bedrijf een passende accommodatie hebben.

alternatieve bedrijfsruimte bij brand

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den broek – Van Ginkel Trucks

Een alternatieve bedrijfsruimte op jouw eigen terrein

Een groot voordeel van onze alternatieve bedrijfsruimtes? Dat deze op jouw eigen terrein geplaatst kunnen worden! Zo ben je geen tijd kwijt aan reizen naar een ander pand en hoeft er ook geen verhuizing worden doorgegeven aan leveranciers, klanten of andere belanghebbenden. Onze tenten kunnen op diverse ondergronden worden opgebouwd. Denk aan gras, grind, beton, asfalt, stenen straat of zand. Een deel van het parkeerterrein of een leeg grasveld, het zijn de perfecte locaties voor een alternatieve bedrijfsruimte bij brand. Twijfel je over de locatie? Bel ons gerust om te overleggen, indien gewenst komen we op locatie kijken wat de mogelijkheden zijn.

Verkoop Aluhal

Jouw bedrijfsruimte net zolang gebruiken als nodig

Vooraf weet je vaak niet goed hoelang je gebruik gaat maken van een alternatieve bedrijfsruimte bij brand. Er is in de meeste gevallen veel onzekerheid over eventuele heropbouw of nieuwbouw van het afgebrande pand. Onze flexibele dienstverlening sluit hier uitstekend op aan. Je bepaalt namelijk zelf hoelang je gebruik maakt van onze accommodaties. Na afloop komen wij de bedrijfsruimte weer afbreken. Is de looptijd onzeker? Je mag de huurperiode altijd tussentijds verlengen. Onze accommodaties zijn tot wel 15 jaar te huur. Zo heb je alle tijd om het originele pand te renoveren of een nieuw pand te bouwen. Bevalt de alternatieve bedrijfsruimte zo goed dat je deze wilt behouden? Dan kan je ook kiezen voor lease of koop van de accommodatie.

Tijdelijke hal industrie 3

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Een alternatieve bedrijfsruimte huren, leasen of kopen

Bij Donselaar Structures willen we graag elke ondernemer een passende oplossing bieden. Voor de ene ondernemer is dat ons huurconcept, voor een andere ondernemer past leasen of kopen van een accommodatie juist beter. Wellicht bevalt jouw tijdelijke bedrijfsruimte zo goed, dat je deze graag semipermanent in wilt zetten. Je kunt direct kiezen voor het leasen of kopen van één van onze tenten, maar het is ook mogelijk na de huurperiode de accommodatie alsnog over te nemen. Met lease spreid je de investering over een langere periode, wat zeker na een calamiteit zoals een brand een financieel aantrekkelijke optie kan zijn.

alternatieve bedrijfsruimte bij brand

Jouw vervangende bedrijfsruimte bij brand is zó geregeld

Als er brand is geweest in je bedrijf, staat alles op zijn kop. Het laatste wat je dan wilt is over elk detail van een alternatieve locatie moeten nadenken. Door onze ruime ervaring weten wij precies waar jij als ondernemer behoefte aan hebt. Na het bespreken van jouw wensen verzorgen wij de rest. Van productie tot vervoer en opbouw, je hoeft nergens meer over na te denken. En omdat wij het hele proces in eigen hand hebben, kunnen we snel schakelen. Ook bijzondere wensen omtrent jouw accommodatie kunnen we snel verwerken. Onze gecertificeerde medewerkers verzorgen een kundige opbouw van jouw alternatieve bedrijfsruimte.

alternatieve bedrijfsruimte bij brand

Lees ook de ervaring van Rob van Kemenade (Eigenaar van Aphrodite’s Thermen): ”In verband met een grote uitslaande brand, waren wij plotseling op zoek naar een tijdelijke overkapping van ons buitenbad. Bij het zoeken op internet ben ik bij Donselaar Tenten terecht gekomen. Door de drukke afwikkeling van de gevolgen de brand had ik geen tijd om alle details van de tent door te nemen, maar het resultaat heeft mijn verwachting overtroffen. Er is door Donselaar Tenten volop meegedacht hoe het e.e.a. zo goed mogelijk konden realiseren, extra ramen geen probleem, extra deuren geen probleem. De tent is dermate goed geïsoleerd dat we er een boven temperatuur van ruim 30 graden kunnen halen. Kortom een perfecte overdekte zwemhal.

Altijd een veilige en betrouwbare accommodatie

Kies je voor een bedrijfsruimte van Donselaar Structures, dan kies je voor kwaliteit. Onze producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarnaast zijn onze constructies zeer solide en innovatief. Door continu te blijven vernieuwen en kritisch te blijven op onze eigen producten, leveren wij altijd accommodaties van de hoogste kwaliteit. Uiteraard voldoen onze accommodaties aan alle Europese brand- en veiligheidseisen. Bij elke tent leveren we een tentboek met daarin alle constructieberekeningen en andere technische informatie. Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd en volgen geregeld bijscholingen, om ten alle tijden veilig en nauwkeurig te kunnen blijven werken.

Donselaar Structures Bedrijfshal

Neem vandaag nog contact op voor een snelle oplossing

Ben jij als ondernemer op zoek naar een alternatieve bedrijfsruimte bij brand? Laat het aan ons weten! We sturen je zo snel mogelijk een offerte op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook wat betreft zaken als maatvoering, vormgeving en andere extra opties denken we volop met je mee. Zo realiseren we samen precies de alternatieve bedrijfsruimte die jij nodig hebt. Heb je bepaalde vragen over onze dienstverlening of wil je een advies op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een geschikte vervangende bedrijfsruimte voor jouw bedrijf.

alternatieve bedrijfsruimte bij brand

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric