Sfeervol en snel het terras uitbreiden

Op zoek naar een fijne oplossing om het terras uit te  breiden? Donselaar Structures heeft diverse tenten waarmee jullie terras veel ruimer én heel sfeervol wordt. Want onze tenten worden niet alleen ingezet om bedrijven te helpen met extra werkruimte, opslagruimte of een tijdelijk bedrijfspand: ook het realiseren van een sfeervolle oplossing voor jullie buitenruimte is ons op het lijf geschreven. Denk aan een tent met doorzichtige wanden of een sfeervolle stretchtent. Welke van onze tijdelijke of semipermanente accommodaties past het beste bij jouw wensen?

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tent huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Voordelen van het uitbreiden van het terras

Het uitbreiden van het terras heeft veel voordelen voor jou als ondernemer. Of het nu gaat om een restaurant, café of een voetbalvereniging, extra ruimte is altijd welkom. Door het inzetten van een tent op het terras, kan je ook bij kouder weer nog steeds veel gasten ontvangen. Hiermee verhoog je je omzet. Daarnaast kan je, met maatregelen zoals bij het Coronavirus, de onderlinge afstand goed in acht nemen. We leveren namelijk een tent die precies zo groot is als jij wilt! Een kleine tent van enkele vierkante meters of juist een grote tent die jouw gehele terras overdekt: wij leveren jouw oplossing op maat.

Voor elk terras een geschikte oplossing

Elke ondernemer heeft andere wensen voor het uitbreiden van het terras. Eén van onze sfeervolle oplossingen is het plaatsen van een tent met doorzichtige wanden. Zo lopen buiten en binnen naadloos in elkaar over. Bekijk bijvoorbeeld de tent die we mochten plaatsen op het terrein van Mc Donalds. Door de mogelijkheid tot isolatie bij deze tent, is het ook in koudere maanden een uitstekende oplossing om jouw gasten een fijne tijd te bezorgen. Een andere optie is het inzetten van een stretchtent. De stretchtent biedt bescherming bij regen en geeft jouw terras een unieke en bijzondere uitstraling.

”De samenwerking met Donselaar Tenten ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

– Mark Kleinloog, Manager Production Tanis Confectionery

Jouw tent altijd op korte termijn geleverd

Donselaar Structures heeft een ruime voorraad en het hele proces, van ontwerp tot opbouw, in eigen beheer. Hierdoor kunnen we snel schakelen en jouw tijdelijke accommodatie altijd snel leveren. Heb je op korte termijn een oplossing nodig voor jouw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met onze adviseurs! We helpen jou graag aan een snelle en passende oplossing. Door onze jarenlange ervaring kunnen we snel inschatten welke tent het beste past bij jouw bedrijf. En heb je twijfels over de juiste tent voor jouw locatie? Dan komen we graag langs en bekijken tijdens een locatiebezoek alle mogelijkheden.

Maak kennis met de diversiteit van Donselaar Structures

Op onze website vind je onze standaardtenten, maar we gaan ook graag aan de slag met jouw maatwerktent! Daarnaast kunnen we je helpen met tal van andere soorten tenten. Bekijk bijvoorbeeld het assortiment van Donselaar Tenten, waarvoor je ook bij ons terecht kan. Wat voor tent je ook zoekt voor het uitbreiden van jouw terras, wij hebben de oplossing in huis. En ook bij de levering daarvan zijn we flexibel: kies bijvoorbeeld voor ons huurconcept, waarbij je zelf de huurperiode bepaalt. Maar ook het leasen of kopen van een tent kan voor jullie de perfecte oplossing zijn. Neem vandaag nog contact op om alle mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken!

Neem direct contact op