Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Werktenten Verhuur 1

Professionele werktenten verhuur

Bij werktenten verhuur Donselaar Structures helpen we elke ondernemer met een werktent op maat. Ongeacht om wat voor reden u een werktent nodig heeft. Onze werktenten zijn namelijk in diverse vormen en maten leverbaar. Zo functioneren ze perfect als tijdelijk bedrijfspand, maar zijn ze ook in te zetten als werkplaats, showroom of opslag. Door onze ruime ervaring en veelzijdige tenten hebben al veel ondernemers de weg naar ons bedrijf weten te vinden. Ontdek alle mogelijkheden van onze tijdelijke bedrijfsaccommodaties!

De voordelen van een werktent huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Wat kunnen we voor u betekenen met onze werktenten verhuur?

Bij onze werktenten verhuur hebben we voor elke uitdaging een passende oplossing. Zo bepaalt u zelf het formaat van de tent die u huurt. Onze tenten zijn per 5 meter onbeperkt te verlengen en daardoor kan u een tent huren die zo groot is als u zelf wilt. Ideaal als u veel extra ruimte nodig heeft op korte termijn. Na uw aanvraag gaan we direct aan de slag met uw tent op maat. Zowel de productie, het transport als de montage van de tenten hebben we in eigen hand. Hierdoor kunnen we snel schakelen en uw nieuwe tent snel leveren. Uw bedrijfsprocessen lopen op deze manier vrijwel geen vertraging op.

Werktenten Verhuur 2

Wat voor werktent heeft u nodig?

Uiteraard heeft iedereen andere eisen voor een werktent. Waar de ene tent alleen nodig is om bescherming te bieden tijdens werkzaamheden, wordt een andere tent ingezet als winkelpand. Daarom hebben we verschillende tenten in ons aanbod, waardoor we de tent kunnen realiseren die past bij uw behoeften. Onze overkapping wordt vaak semipermanent ingezet om een droge los- en laadplaats te creëren. Daarnaast is er de niet geïsoleerde tent die voornamelijk wordt ingezet op bouwplaatsen en bij montagewerkzaamheden. Onze geïsoleerde tenten zijn geschikt voor het opslaan van goederen of kunnen dienen als tijdelijk kantoorpand.

Werktenten Verhuur 3

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Bijzondere toepassingen van onze werktenten

Naast de ‘algemene’ toepassingen van onze tenten, zijn er ook bijzondere toepassingen waarin onze tenten een geschikte oplossing bieden. Zo hebben wij er met onze geïsoleerde tent voor gezorgd dat het buitenbad van Aphrodite’s Thermen in de winter toch warm genoeg was om te gebruiken. Door een brand was hun binnenzwembad namelijk niet bruikbaar. Een andere ondernemer waar we na een brand een tijdelijke accommodatie hebben verzorgd is modezaak Bas van Zessen. Door in gesprek te gaan met onze klanten en goed te luisteren naar alle wensen, realiseren we altijd een oplossing die aansluit bij de verwachtingen.

Uw werktent huren, leasen of kopen

Naast een goede en snelle service, zijn we ook graag flexibel. Bijvoorbeeld in de soort overeenkomst die we met u sluiten. Naast onze werktenten verhuur, zijn al onze tenten ook te koop. Wilt u graag een tent aanschaffen, maar de investering over een langere periode spreiden? Dan is er de mogelijkheid een leaseconstructie af te spreken voor uw werktent(en). Zo bieden we iedereen de mogelijkheid om te profiteren van onze tijdelijke bedrijfsaccommodaties. Bent u er al uit welke werktent bij uw wensen past? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ik wil gratis een vrijblijvende offerte aanvragen

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco