Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Professionele werktent huren Woudenberg

Professionele werktent huren in Woudenberg

Donselaar Structures is dé plaats om een werktent te huren in Woudenberg. Wij zijn namelijk gevestigd in Woudenberg en bedienen vanuit hier ondernemers in heel Nederland en daarbuiten. De ene keer leveren we een kleine werktent voor het beschutten van een tijdelijke werkplaats ergens langs de weg, de andere keer plaatsen we een grote werktent op een bedrijfsterrein. We zijn er namelijk voor alle ondernemers die een al dan niet tijdelijke accommodatie nodig hebben. Onze werktenten beschermen jouw medewerkers tegen weer en wind en zorgen dat het werk altijd doorgang kan vinden.

Ontdek de voordelen van Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een veilige werktent huren in Woudenberg

Als het gaat om een werktent is de kwaliteit van de tent natuurlijk belangrijk. Je medewerkers moeten veilig onder de tent kunnen werken. Daarom gaan we bij Donselaar Structures alleen voor de hoogste kwaliteit. Onze tenten zijn, afhankelijk van het model, gemaakt van zwaar aluminium, brandvertragend PVC-zeildoek en eventueel sandwichpanelen. Elke tent heeft een eigen tentboek, waarin alle constructieberekeningen staan. Huur je een werktent van Donselaar Structures, dan weet je zeker dat jouw medewerkers ondanks weer en wind gewoon door kunnen werken. Zo komen belangrijke werkzaamheden niet stil te liggen als het weer tegenzit.

Professionele werktent huren Woudenberg

Alleen beschutting of volledige isolatie

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft isolatie van onze werktenten. Voor een indruk kan je onze vier standaardtenten bekijken. Deze lopen uiteen van alleen een overkapping tot een volledig geïsoleerde tent. In de volledig geïsoleerde tent kunnen bijvoorbeeld ook licht temperatuurgevoelige producten worden opgeslagen. Onze tenten zijn dan ook voor tal van verschillende doeleinden te gebruiken. Meerdere functies met elkaar combineren? We denken graag met je mee!

Professionele werktent huren Woudenberg

Een werktent op maat

Niet één werkplaats is hetzelfde en ook werktenten kunnen onderling zeer verschillend zijn. Zeker bij ons. Wij produceren namelijk een tent aan de hand van jouw wensen. Je bepaalt zelf de lengte en de breedte, waarbij de maximale breedte maar liefst 40 meter is! Daarnaast zijn er tal van extra mogelijkheden, zoals een speciale deur, aanrijdbeveiliging of verlichting. Kies je voor een volledig geïsoleerde werktent, dan kunnen we hier verwarming in plaatsen. Met behulp van de goede isolatie en de verwarming wordt er in de tent een aangename temperatuur gerealiseerd.

Professionele werktent huren Woudenberg

Levering van werktenten in Woudenberg en verre omgeving

Donselaar Structures is gevestigd in Woudenberg, in het midden van het land. Daardoor kunnen we gemakkelijk overal in Nederland, maar ook daarbuiten, onze tenten plaatsen. Wil je een werktent huren in Woudenberg of net daarbuiten? Dan profiteer je van lagere vervoerskosten en kunnen we vaak ook nog sneller leveren. Wil je dat we op locatie komen kijken wat de mogelijkheden zijn voor het opbouwen van een tent? Neem contact met ons op om een afspraak te maken! Onze tenten kunnen op diverse ondergronden opgebouwd worden, zoals grind, asfalt, zand of gras.

Bij Donselaar Structures bepaal je zelf de lengte van de huurperiode! Enkele weken of meerdere jaren? Alles is mogelijk!

Een offerte op maat voor jouw werktent

Heb je een werktent nodig op korte termijn? In geval van spoed kunnen wij de tent vaak al binnen een week na goedkeuring van de offerte komen opbouwen! Nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden van onze werktenten voor jouw bedrijf? Vraag direct een offerte aan of neem contact op om al jouw vragen te stellen. Onze specialisten helpen je graag met een advies op maat voor jouw bedrijf!

Luxe Werk Tent 2

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Koen