Opslagtent kopen

Wij helpen je graag met onze kennis en ervaring

Een opslagtent kopen is geen aankoop die je wekelijks doet. Daarom is het belangrijk om goede begeleiding te hebben bij het kopen van je nieuwe opslagtent. Welke tent past het beste bij jouw bedrijf? Een opslagtent die volledig geïsoleerd is of is het voor jouw goederen helemaal niet nodig om een geïsoleerde opslagtent te hebben? Bij Donselaar Structures hebben we ruime ervaring met het adviseren van bedrijven bij het kopen van een opslagtent. Met de vele opties van de opslagtenten die wij verkopen, is er altijd een passende tent voor jouw bedrijf. Een tent is sneller, makkelijker en goedkoper dan het bijbouwen van een extra gebouw.

Huur Of Koop Opslagtenten 1

Meer dan 100 bedrijven profiteren al van extra bedrijfsruimte

Onze tenthallenT1 Overkapping Tent

T1 Overkapping

Altijd droog laden, lossen en werkzaamheden uitvoeren met onze T1.

Met een zijhoogte tot 4,5 meter
kunnen trucks en trailers makkelijk onder de T1 door.

T2 Niet geïsoleerde tenthal

Goederen opslaan die niet temperatuurgevoelig zijn of beschut werken? Kies voor de T2.

Het stevige dak en sterke zijzeilen bieden bescherming tegen weer en wind.

T3 Deels Geisoleerde Tent

T3 Deels geïsoleerde tenthal

De T3 is ideaal om verkoopruimte uit te breiden of goederen en machines te beschermen.

Deze tenthal is goed af te sluiten door de sandwich wandpanelen.

T4 Volledig Geisoleerde Tent

T4 Volledig geïsoleerde tenthal

In de T4 heb je geen last van condenswater, dus is perfect als tijdelijke kantoorruimte.

Ook voor de opslag van temperatuurgevoelige goederen is de T4 geschikt door de volledig isolatie.

T5 Semipermanente Flexhal

T5 Flexhal Semivast

De uitstraling van een permanente hal en flexibiliteit van een tenthal. Dat is de T5.

Door het tijdelijke karakter is de doorlooptijd van een vergunning veel sneller en makkelijker te regelen.

De voordelen van een opslagtent kopen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41
0
jaar ervaring in de
tentenbranche
0+
tent-, flex-, en opslaghallen
geplaatst
9,0
gemiddeld cijfer wat onze
klanten ons geven

Voor welk doeleinde wil jij een opslagtent kopen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor je op zoek bent naar een opslagtent. Wellicht heb je al een magazijn, maar is er uitbreiding nodig omdat het bedrijf hard groeit. Of het gaat juist om een opslagtent voor je nieuwe bedrijf. Een andere toepassing van een opslagtent is het veilig stallen van jouw voertuigen en machines. Onze tenten zijn ook geschikt als (tijdelijke) werkplaats. Afhankelijk van het gebruiksdoel van je opslagtent, zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wordt een tent als werkplaats gebruikt, is het bijvoorbeeld mogelijk om verwarming te verzorgen.

Waarom kiezen voor donselaar structures?Persoonlijk advies op locatie

Door de locatie zelf te zien kunnen we je het beste advies geven.

20.000 m² tenthal op voorraad

De meeste tenthallen zijn direct beschikbaar door onze grote voorraad.

Kopen, huren of leasen

Huur een tenthal tot wel 15 jaar. Maar ook kopen of leasen behoort tot de mogelijkheden.

Wij regelen de op- en afbouw

Onze montagemedewerkers zetten in no time de tenthal voor jou op de juiste plek.

VCA* en ISO9001 gecertificeerd

Onze gekwalificeerde mensen werken veilig door middel van heldere werkprocessen.

Snelle doorlooptijd vergunning

Door het tijdelijke karakter van de tenthal, is een vergunning zo aangevraagd.

Offerte aanvragen

Bewezen succes van een tenthal

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

“Goed bedrijf wat snel kan leveren en schakelen.”

Henk Haaksema – Solarcentury

Een opslagtent te koop van hoge kwaliteit

Eén ding is zeker als je een opslagtent koopt, je bent op zoek naar een tent van hoge kwaliteit. Bij Donselaar Structures begrijpen we dit als geen ander. Om een hoge kwaliteit en de beste service te kunnen garanderen, houden we dan ook de volledige productie in eigen hand. Voor de productie van onze tenten gebruiken we de beste materialen. Hierdoor zijn onze tenten extra stevig en bestand tegen diverse weersomstandigheden. En een extra voordeel hiervan is dat we snel schakelen en korte levertijden kunnen hanteren op onze tenten. Wil je dus op korte termijn een opslagtent? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Koop de opslagtent die de beschikbare ruimte optimaal benut

Heb je extra opslag ruimte nodig? Dan is een tent een slim alternatief voor het bouwen van een nieuw pand. Bij het bouwen van een nieuw pand komt veel regelgeving kijken, maar ook kost het tijd en geld. Zaken waar je bij het kopen van een tent juist op bespaart! Een tent is niet alleen goedkoper dan een fysiek pand, maar ook sneller te realiseren. In noodsituaties kunnen onze tenten zelfs binnen een week al op jouw locatie staan! Uiteraard lever je hierbij nooit in op kwaliteit van de accommodatie.

Een andere voorwaarde is dat een tent wel moet passen op de daarvoor bestemde ruimte. Met onze tenten hoef je je hier geen zorgen om te maken. We produceren jouw tent namelijk in de door jou gewenste maten. Qua breedte heb je de keuze tussen een tent van 3 tot wel 40 meter breed. En doordat onze tenten in de lengte per 5 meter onbeperkt te verlengen zijn, creëer je precies de tent die jij nodig hebt. Heb je dus veel ruimte beschikbaar voor jouw nieuwe opslagtent of wil je juist een kleine opslagtent kopen? We vinden zeker geschikte afmetingen voor jouw opslagtent.

Kies ook voor de beste service bij het kopen van uw opslagtent

Bij het verkopen van onze tenten bieden we je graag de beste service. Van het meedenken over een geschikte tent tot het volledig verzorgen van het transport en de bouw. Twijfel je of jouw locatie geschikt is voor een tent? We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bekijken. Of ben je benieuwd hoe snel we een tent bij jou op locatie kunnen leveren? Dit is vaak al binnen één week na de orderbevestiging. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden van een tent jouw bedrijf!

Zowel verhuur als verkoop van opslag tenten

Naast de verkoop van onze opslagtenten, ben je bij ons ook aan het juiste adres om een opslagtent te huren. Zo bieden we je graag een flexibele oplossing die past bij jouw bedrijf. Onze tenten zijn te huur voor een korte periode, maar ook voor een periode tot 15 jaar. Wil je permanent de beschikking hebben over één van onze opslag tenten? Dan is lease of koop een slimme optie. Leasen is een fijne manier om de investering te spreiden over een langere periode. Zo kunnen we iedere klant een oplossing op maat bieden. Wanneer vraag jij jouw vrijblijvende offerte aan?

Opslagtenten te koop met of zonder isolatie

Bij Donselaar Structures hebben we vier standaard opslagtenten te koop. Deze tenten hebben elk hun eigen toepassingen. Daardoor kunnen we ook diverse soorten opslag realiseren. Waar voor sommige goederen een niet geïsoleerde tent voldoende is, is voor licht temperatuurgevoelige goederen juist wel een geïsoleerde tent nodig. Ook de gulden middenweg, een deels geïsoleerde tent, behoort tot de opties. Doordat we desgewenst ook zorgen voor verwarming in de tent, zijn onze tenten geschikt voor de opslag van vrijwel al jouw goederen. Om jouw goederen veilig op te slaan, hebben we diverse opties zoals aanrijdbeveiliging en de keuze tussen een schuifdeur, loopdeur of een elektrische roldeur.

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Met onze opslag tenten verkoop kunnen we diverse soorten opslag produceren. Want natuurlijk is niet iedere opslag hetzelfde. Van een opslag voor al jouw voertuigen tot een geschikte opslag voor etenswaren, bij Donselaar Structures zijn we van alle markten thuis. Dit komt onder andere doordat we tenten leveren die een verschillende mate van isolatie hebben. We hebben vier standaard tenten, die helemaal aan jouw wensen kunnen worden aangepast. Deze vier tenten zijn allemaal op een andere manier opgebouwd, waardoor één van deze tenten zeker bij jouw doelen aansluit.