Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Veelzijdige opslagtenten in Gelderland huren of kopen

Opslagtenten in Gelderland nodig? Donselaar Structures levert in Nederland en daarbuiten opslagtenten op maat. Klein of groot, met of zonder isolatie, met onze opslagtenten kan je alle kanten op. Omdat wij zelf onze productie verzorgen, kunnen we daarin al jouw wensen meenemen. Daarnaast levert dit tenten op van de hoogste kwaliteit! Onze tenten hebben daardoor een levensduur van maar liefst 15 jaar. Dat maakt ze tot een interessante investering. Maar ook als tijdelijke accommodatie zijn onze tenten een uitstekende oplossing. Ontdek de gunstige voorwaarden en volledige service van Donselaar Structures.

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een opslagtent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Jouw opslagtenten in Gelderland op maat

Donselaar Structures levert opslagtenten die voldoen aan al jouw wensen. Want elk bedrijf heeft weer behoefte aan een andere opslag. Is de opslagtent bedoeld als tijdelijke noodopslag? Of is er meer opslagcapaciteit nodig en wordt er daardoor gezocht naar een semi-permanente oplossing? Onze tenten zijn leverbaar vanaf 3 meter breed en 5 meter lang. De breedte kunnen we opschalen tot maar liefst 40 meter en de tent is daarnaast per 5 meter onbeperkt te verlengen. Ook wat isolatie betreft is er veel keuze, van geen isolatie tot een gedeeltelijke of geheel geïsoleerde tent.

Donselaar Structures Opslagtenten

Een opslagtent van de hoogste kwaliteit

Kies je voor een opslagtent van Donselaar Structures, dan kan je er altijd op vertrouwen dat dit een tent van de hoogste kwaliteit is. Doordat wij onze tenten zelf produceren, weten we precies welke materialen hiervoor gebruikt zijn en dat zijn alleen de allerbeste materialen! Daarnaast zijn onze tenten goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1 en voldoen ze aan de Europese brand- en veiligheidseisen. Elke tent heeft een eigen tentboek, opgesteld conform NEN 8020-41. Hierin staan constructieberekeningen, technische informatie en informatie over de (brand)veiligheid. Daarbij worden de tenten altijd opgebouwd door onze gecertificeerde medewerkers.

Opslagtenten Gelderland

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Opslagtenten in Gelderland huren, leasen en kopen

We komen jou als ondernemer graag tegemoet bij de levering van jouw tijdelijke of semipermanente accommodatie. Daarom hebben we onder andere verschillende leveringsopties. Onze opslagtenten zijn namelijk te huur, te lease en te koop. Bij het huren gaat het om een periode tussen de 1 maand en 15 jaar, die tussentijds altijd verlengd mag worden. Bij lease en koop word je eigenaar van de tent, alleen wordt bij lease de aanschaf verspreid over een langere periode. Door het spreiden van de aanschafkosten blijft er geld beschikbaar voor een buffer of het doen van andere investeringen.

Opslagtenten Gelderland

Vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw opslagtenten

Benieuwd naar de mogelijkheid om opslagtenten in Gelderland te huren, leasen of kopen? Donselaar Structures is jouw partner! Door het hele proces in eigen hand te houden, kunnen we jouw tent(en) altijd op korte termijn leveren. Vaak staat de tent al binnen een week na de orderbevestiging op locatie. Ook voor jouw onderneming gaan we graag aan de slag. Vraag dus vandaag nog een offerte aan voor de tent die past bij jouw wensen. Op zoek naar een volledige maatwerktent? Dat behoort zeker tot de opties! Neem in dat geval even contact met ons op. Profiteren jullie binnenkort ook van alle voordelen van onze opslagtenten?

Opslagtenten Gelderland

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco