Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Volledig naar wens
Binnen een week geregeld
Veiligheid gegarandeerd

Opslagtent op maat huren van hoge kwaliteit

Als ondernemer komen er soms uitdagingen op uw pad, waarbij u snel moet schakelen. Als u op korte termijn tijdelijke opslagtent nodig heeft bijvoorbeeld. U heeft dan verschillende opties, zoals het huren van een loods bij een derde partij of het laten bouwen van een extra bedrijfshal. Maar het is niet altijd handig om uw voorraad of andere bedrijfsspullen op een andere locatie te hebben staan. Met het bouwen van een hal gaat al helemaal veel tijd gemoeid. In zulke gevallen kan een tijdelijke opslagtent huren de ideale oplossing zijn. Bij Donselaar Structures hebben we diverse oplossingen voor uw bedrijf.

De voordelen van het huren van een opslagtent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Waarvoor kunt u een tijdelijke opslagtent gebruiken?

Er zijn een groot aantal mogelijkheden om een tijdelijke opslagtent of bedrijfshal te gebruiken. Zo kunt u een tijdelijke bedrijfshal bijvoorbeeld gebruiken als magazijnruimte, als u tijdelijk ruimtegebrek heeft. Maar ook kunnen we een geïsoleerde hal leveren die dienst kan doen als kantoor, werkplaats of showroom. Tijdens verbouwingen of verhuizingen wilt u uiteraard uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk onderbreken en op deze manier kan het bedrijf gewoon door blijven draaien. Een tijdelijke overdekking voor een evenement van het terrein nodig? Ook daarvoor zijn onze producten zeer geschikt.

Opslagtent huren

Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Bekijk al onze projecten

Alleen een overkapping of toch volledige isolatie?

Met onze verschillende producten kunnen we altijd een tijdelijke opslagtent of bedrijfshal op maat regelen voor uw bedrijf. Zo is het mogelijk te kiezen voor alleen een overkapping. Op zoek naar een manier om droog te kunnen laden en lossen? Dan is deze overkapping de perfecte oplossing. Daarnaast hebben we verschillende typen tenten met zijwanden, waarbij u ook kunt kiezen voor een volledig geïsoleerde tent. Zo kunnen ook licht temperatuurgevoelige producten veilig opgeslagen worden. Alle tenten zijn volledig aan te passen aan uw wensen, zo ook de grootte van de tenten. Van één tot duizenden vierkante meters, we bieden u een oplossing op maat bij het huren van opslagtenten.

Bekijk onze producten
Opslagtent huren

Professionele opslagtent huren voor tal van doeleinden

Een professionele opslagtent huren bij Donselaar Structures, betekent het huren van een accommodatie van hoge kwaliteit. En niet alleen de kwaliteit van onze opslagtenten en andere accommodaties is zeer hoog, ook in onze dienstverlening staan we altijd voor u klaar. Zo leveren we maatwerk wat volledig aansluit bij uw situatie. Of het nu gaat om een tijdelijke opslag vanwege calamiteiten zoals een brand, of een semipermanente opslag vanwege uitbreiding van uw bedrijf. Al vele ondernemers gingen u voor en rekenen op de professionele service van Donselaar Structures.

professionele-opslagtent-huren

Een goedkope opslagtent met behoud van kwaliteit

Bij de zoektocht naar een goedkope opslagtent, is het natuurlijk wel belangrijk altijd te kiezen voor een tent van kwaliteit. Het gaat immers om de veiligheid van uw medewerkers en uw producten. Door het gebruiken van de beste materialen en de toepassing van zeer solide constructies, leveren wij keer op keer tenten van hoge kwaliteit. Zo heeft u altijd een tent die voldoet aan alle geldende brand- en veiligheidseisen en is goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Bij elke tent leveren we het Tentboek met de constructieberekeningen en technische informatie, waardoor u altijd alle belangrijke informatie over de tent binnen handbereik heeft.

Goedkope opslagtent

Extra opslagruimte binnen een week geregeld!

Uw bedrijf is een dynamisch geheel en bij een (onverwachts) ruimtegebrek wilt u zo alle processen zo snel mogelijk voortzetten. Wij denken graag met u mee en kunnen in veel gevallen al een week na de orderbevestiging de tent op locatie opbouwen. Zo gaat er zo min mogelijk tijd verloren. Doordat we alles in eigen beheer hebben, zowel de productie van de tenten, maar ook zaken als het vervoer en het opbouwen, kunnen we snel schakelen.

Opslagtent huren

Zowel verhuur als verkoop van een tijdelijke opslagtent

U kunt er voor kiezen onze tenten tijdelijk te huren of een opslagtent te kopen. Als u één of meerdere tenten huurt betaalt u een vooraf afgesproken weekhuur. De duur van de huurperiode heeft u volledig in eigen hand. Bij Donselaar Structures produceren we al onze tenten zelf. Op zoek naar een ontwerp dat niet op onze website staat? Neem contact met ons op en we maken een tent op maat voor uw bedrijf. We hebben al veel bedrijven kunnen helpen met een (tijdelijke) oplossing voor hun bedrijf. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan zeker contact op.

Opslagtenten huren

Vraag vandaag nog een offerte aan voor het huren van uw professionele opslagtent

Een professionele opslagtent huren bij Donselaar Structures is zo geregeld! U vraagt een offerte aan en wij sturen u een offerte op maat. Vindt u het fijn als we vooraf op uw locatie komen kijken wat de mogelijkheden zijn voor het opbouwen van onze opslagtenten? Dit is uiteraard mogelijk, zodat er tijdens het opbouwen geen problemen ontstaan. U kunt alles rondom uw opslagtent aan ons overlaten en profiteren van de extra gerealiseerde ruimte! Huurt u één van onze accommodaties, dan bepaalt u hierbij zelf de huurperiode. Donselaar Structures is de veelzijdige partner die met u meedenkt!

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco