Een opslagruimte creëren binnen een mum van tijd

Een opslagruimte creëren voor jouw bedrijf? Dankzij de veelzijdige accommodaties van Donselaar Structures is het zo geregeld. Een flexibele locatie die altijd binnen korte tijd bij jou op het terrein staat! Dat is wat wij realiseren met onze tijdelijke en semipermanente bedrijfsoplossingen. Op zoek naar een oplossing op maat van hoge kwaliteit? Welkom bij Donselaar Structures! Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies de juiste opslagruimte te realiseren voor jouw bedrijf.

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Wat voor soort opslagruimte kunnen we creëren voor jouw bedrijf?

Wat voor soort goederen zou jij willen opslaan in jouw opslag? Voor elk artikel zijn er andere wensen aan een opslagruimte. Zo is voor de opslag van voertuigen vaak een ongeïsoleerde of deels geïsoleerde ruimte voldoende. Een deels geïsoleerde ruimte biedt bescherming tegen condenswater, waardoor jouw voertuigen of andere artikelen veilig staan. Wil je echter licht temperatuurgevoelige producten opslaan, dan bieden onze volledig geïsoleerde accommodaties uitkomst. Je kan er zelfs voor kiezen deze ruimte te verwarmen, waardoor je de temperatuur van jouw wens kan realiseren. Bekijk het volledige overzicht van onze producten om erachter te komen welke past bij jouw wensen.

Opslagruimte creëren

Altijd een opslagruimte op maat bij Donselaar Structures

Naast de mate van isolatie, heb je uiteraard ook keuze wat betreft het formaat van jouw tijdelijke of semipermanente opslag. De productie van onze hoogwaardige tenten wordt namelijk binnen ons bedrijf uitgevoerd. Daardoor zijn de tenten van de hoogste kwaliteit en is het op maat maken van jouw tent geen enkel probleem. Kies uit een breedte van 3 tot wel 40 meter! En doordat de tenten in de lengte onbeperkt zijn te verlengen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Naast de standaard producten die je op de website ziet, zijn wij ook het adres voor een echte maatwerktent. Een bijzonder formaat, bepaalde extra opties of andere wensen? We gaan de uitdaging met plezier aan!

Donselaar Structures opslagruimte

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Gebruik maken van een opslagruimte voor zolang als nodig is

Weet je al precies hoelang je gebruik wilt maken van jouw opslagruimte? Of heb je de opslag nodig voor een onbepaalde periode, vanwege een piek in de productie of calamiteiten in je oude opslag? Bij Donselaar Structures bepaal je zelf hoelang je onze accommodaties gebruikt. Je kan daarbij kiezen tussen het huren van een tent – dat kan al vanaf 1 maand tot wel 15 jaar! – of het leasen of kopen van een tent. Bij leasen of kopen ben je uiteraard zelf eigenaar en profiteer je de volledige levensduur van 15 jaar van jouw opslagruimte op maat.

Opslagruimte creëren

Een persoonlijk advies voor het creëren van een opslagruimte

Al ruim tien jaar bevinden wij ons op de markt van tijdelijke accommodaties. Daardoor weten we precies wat wel en wat niet werkt. We geven je dan ook graag een persoonlijk advies over de opties die het beste bij jouw bedrijf en voorkeuren passen. Twijfel je over de locatie, dan komen we graag langs op een locatiebezoek. Zo kunnen we samen bekijken wat de beste locatie is. Dankzij onze verschillende oplossingen kunnen onze tenten op bijna elke ondergrond worden geplaatst. Naast een persoonlijk advies kan je natuurlijk ook op ons rekenen wat betreft het vervoer en de opbouw van jouw opslagruimte. Wil jij ook binnen een week beschikken over een opslagruimte van hoge kwaliteit? Kies dan voor Donselaar Structures en vraag vandaag nog jouw offerte aan.

Opslagruimte creëren

Neem direct contact op