Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Snelle oplossing voor kou in de winter

Op zoek naar een oplossing tegen de kou in de winter? Denk eens aan een tent! Nu zijn tenten normaal gesproken niet warm in de winter, maar de tenten van Donselaar Structures zijn dat wél. Wij leveren namelijk onder andere volledig geïsoleerde tenten voor jouw bedrijf, waarbij we klimaatbeheersing en verwarming kunnen realiseren. Zoek je dus een snelle en voordelige oplossing, waarbij alle werkzaamheden in de winter gewoon door kunnen gaan? Dan kan één van onze volledig op maat gemaakte tenten de oplossing zijn.

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een oplossing op maat bij kou in de winter

Voor wat voor project of evenement zoeken jullie een oplossing tegen de winterse kou? Iedereen heeft weer andere wensen voor een tijdelijke accommodatie. Daarom maken we bij Donselaar Structures jouw tent volledig op maat. Van een kleine tent van 3 bij 5 meter tot een tent van 40 bij 100 meter. In de lengte zijn onze tenten namelijk per 5 meter onbeperkt te verlengen, waardoor een tent net zo groot wordt als je wilt. Daarnaast is er tot 40 meter breed een vrije overspanning, waardoor er geen middenpalen in de tent staan. Je verliest daardoor geen ruimte en kan de tent helemaal naar wens inrichten. De hoogte is variabel van 1 tot maar liefst 6 meter.

Oplossing Kou Winter

Comfortabel werken door uitstekende isolatie

De volledig geïsoleerde tent heeft sandwichpanelen van 40 mm dik. Ook het dak is geïsoleerde met dubbellaags translucent PVC zeildoek. Het dak is gevuld met 10 centimeter lucht, waarvoor we een compressor meeleveren. Doordat zowel de wanden als het dak geïsoleerd zijn, blijft de warmte in de tent. In combinatie met de verwarming die we er optioneel bij leveren creëer je gemakkelijk een comfortabele temperatuur in de tent. Zo kunnen al jouw gewenste werkzaamheden doorgaan en is de winterse kou geen belemmering meer voor jouw bedrijf.

Donselaar Structures Doorwerktent

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Een tijdelijke of semipermanente oplossing voor jouw bedrijf

Willen jullie elke winter een warm onderkomen tegen de kou? Of gaat het om een tijdelijke oplossing? Bij Donselaar Structures maak je zolang als je wilt gebruik van onze tenten. Er zijn namelijk verschillende manieren om onze tenten in te zetten. Zo kan je kiezen voor ons huurconcept, waarbij de huurperiode varieert van 1 maand tot 15 jaar. De lengte bepaal je uiteraard zelf. Langer gebruik maken van onze accommodaties? Verleng de huurperiode of kies voor een semipermanente oplossing voor lease of koop. Waar je bij koop in één keer de aanschafprijs voldoet, spreid je de betaling bij lease over een langere periode. Fijn als je momenteel niet beschikt over het volledige aankoopbedrag of je liquide middelen ergens anders voor wilt inzetten.

Oplossing Kou Winter

Vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw geïsoleerde tent

Naast veelzijdig en hoogwaardig, zijn onze accommodaties ook een zeer snelle oplossing! Het grote voordeel van onze tenten is namelijk dat we ze dankzij een grote voorraad binnen één week na de orderbevestiging al bij jou op locatie kunnen komen opbouwen. Wil je ook snel beschikken over een oplossing tegen de kou in de winter? Vraag dan vandaag nog een offerte aan, zodat we zo snel mogelijk ook jouw tenthal kunnen realiseren! Je ontvangt altijd snel een gedetailleerde offerte met onze scherpe prijzen. Andere vragen? Neem dan even contact met ons op voor een eerlijk en deskundig advies!

Oplossing Kou Winter

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric