Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ontmoetingshuisjes 1

Ontmoetingshuisjes: elkaar veilig zien en spreken

Ontmoetingshuisjes: de nieuwste manier om in tijden van Corona elkaar veilig te zien en spreken. Het gaat om plexiglashuisjes, meestal rond de 15m2, met in het midden een plexiglaswand. Aan de ene kant een ingang voor de bezoeker, aan de andere kant een ingang voor bewoners van verpleeg- en verzorgingstehuizen. De spreek-luisterverbinding zorgt ervoor dat mensen elkaar veilig kunnen zien en spreken.

De voordelen van een ontmoetingshuisje bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Ontmoetingshuisjes: elkaar zien en spreken

Waar veel Nederlanders nog ‘gewoon’ naar buiten mogen voor een frisse neus en een boodschap, is dat voor bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen anders. Hun wereld werd met de komst van Corona een heel stuk kleiner. Videobellen, Facetime, en andere moderne mogelijkheden: heel fijn, maar voor deze groep geen natuurlijke manier van communiceren. Hoe fijn zou het zijn als je weer bij elkaar aan de keukentafel kon zitten? Helaas kunnen we daar niet voor zorgen, maar we kunnen dit gevoel wel iets nabootsen. Met onze ontmoetingshuisjes. In deze huisjes van plexiglas zit in het midden een plexiglaswand. Het huisje heeft een twee ingangen, een voor het bezoek en een voor de bewoner van het verpleeg- of verzorgingshuis. Met een spreek-luisterverbinding kunnen mensen elkaar op een veilige manier zien en spreken. Niet hetzelfde als de keukentafel, maar een echter gevoel dan videobellen.

Plexiglas: makkelijk en veilig schoon te maken

Een plexiglas huis lijkt een beetje op het Glazen Huis, wat elk ‘normaal’ jaar in de decembermaand gebouwd wordt om geld op te halen voor een goed doel. Plexiglas is  helder en je kunt er uitstekend doorheen kijken. In deze Corona-tijden zie je dit materiaal ook als schermen bij kassa’s of op andere plekken waar mensen elkaar tegenkomen. Het is makkelijk afneembaar, waardoor het goed schoon te houden is. Net als op ‘echt’ glas zie je vuil direct zitten, waardoor viezigheid direct opvalt. Het plexiglas huisje kan na elk bezoek schoongemaakt worden, zonder dat de kwaliteit van het materiaal achteruitgaat. Zo kunnen veel ouderen en hun bezoekers genieten van de mogelijkheid tot contact in het ontmoetingshuisje.

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Ontmoetingshuisjes bij Donselaar Structures

Wij werken veel met het materiaal en hebben al veel plexiglasschermen geplaatst in grote supermarkten. Door onze ervaring met het materiaal en met tijdelijke accommodaties kunnen we u goed adviseren hoeveel ruimte u nodig hebt, waar u de ontmoetingshuisjes het best neer kunt zetten en hoe we dit het snelst voor uw organisatie kunnen realiseren. Onze specialisten denken graag met u mee! Bel hen op 085 3011 555, mail naar info@donselaarstructures.nl of vraag geheel vrijblijvend een gratis persoonlijke offerte aan met onderstaande knop!

Ik wil gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco