Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Mogelijkheden Donselaar Structures

Als je kiest voor Donselaar Structures, dan kies je voor flexibiliteit. Je kunt bij ons namelijk kiezen tussen huren, leasen of kopen. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Donselaar Structures? Lees dan snel verder.

Huren een passende tent hier

We werken bij Donselaar Structures met ons huurconcept. Dit geeft jou als ondernemer maximale flexibiliteit en financiele vrijheid. Of je nou een tijdelijke hal wilt huren als extra werkplaats, als tijdelijke winkelruimte of als vervangend pand na brand: bij ons ben je maximaal flexibel in huurperiode.

Ik wil meer weten over 'huren'.

Leasen jouw tenten

Bij Donselaar Structures kun je kiezen  voor financial lease. Als klant word jij dan direct economisch eigenaar van de tent. Dit betekent dat je tent mag opwaarderen op je balans en je zelf de afschrijvingsperiode en restwaarde kiest. Door financial lease hou jij geld over om andere investeringen te doen of om je liquiditeit te garanderen. Lijkt dit je wat? Klik dan op de groene knop voor meer informatie.

Ik wil meer weten over 'leasen'.
Verkoop Werktent

Kopen bij Donselaar Structures

Wil je liever een tenthal direct kopen? Dat is ook een van de mogelijkheden bij Donselaar Structures! Net als voor huur en lease, doen we voor deze tak ook alles in eigen beheer. Van de eerste constructietekeningen tot de productie en van transport tot montage: wij hebben alles in eigen beheer. Meer weten over een aluhal kopen? Klik dan op de onderstaande groene knop.

Ik wil meer weten over 'kopen'.
Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric