Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Een magazijntent kopen van hoge kwaliteit

Een magazijntent kopen van de hoogste kwaliteit: je bent ervoor bij Donselaar Structures aan het juiste adres! Wij streven namelijk de hoogste kwaliteit na bij alles wat we doen: in onze service, maar ook bij het realiseren van onze producten. Daardoor weet je zeker dat je bij ons altijd een hoogwaardig product koopt, wat voldoet aan jouw behoeften. Want ook daarover denken we graag met je mee. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we in onze werkplaats jouw tent helemaal naar wens maken. Zowel qua grootte als bijvoorbeeld de mate van isolatie. Maak kennis met de producten van Donselaar Structures!

Vraag nu een offerte aan

Koop een magazijntent volledig afgestemd op jouw wensen

Wil je een magazijntent aanschaffen als uitbreiding van je huidige opslagcapaciteit? Waar dit voor de ene ondernemer om een kleine tent gaat, heeft de andere ondernemer juist behoefte aan een grote tent van minimaal 1000 vierkante meter. Ongeacht het formaat van jouw tent: wij maken hem! Zowel in de breedte, lengte als hoogte kunnen we alle kanten op. En wist je dat je in onze volledig geïsoleerde tenten zelfs licht temperatuurgevoelige producten kunt opslaan? Onze tenten zijn met recht zeer veelzijdig te noemen.

Donselaar Structures werktent

Ook een magazijntent kopen zonder grote uitgave

Op korte termijn een magazijntent nodig, maar niet direct de financiële middelen beschikbaar? Maak dan gebruik van onze leaseconstructie! Naast het direct aankopen van onze tenten, is het namelijk ook mogelijk jouw tent in termijnen af te betalen. In overleg bepalen we het aantal termijnen waarin je betaalt. Dankzij deze constructie ben je wel direct economisch eigenaar van de tent en kan je profiteren van alle voordelen. Je hoeft echter geen lening af te sluiten of jouw financiële buffer aan te spreken voor de aankoop: ideaal toch?

Werktent kopen

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Altijd de hoogste kwaliteit bij Donselaar Structures

Bij Donselaar Structures vind je altijd de hoogste kwaliteit. Onze tenten bewijzen het keer op keer: ze staan als een huis en doorstaan weer en wind. Daardoor liggen ook jouw goederen veilig in een magazijntent uit onze werkplaats. En koop je een tent, dan komt ons ervaren team hem bij jou op locatie opbouwen. Zo heb je nergens omkijken naar en kan je jouw tijd aan andere zaken besteden die je aandacht vragen. Wist je dat onze tenten op zeer korte termijn leverbaar zijn? In geval van spoed kunnen onze tenten al binnen een week bij jou op het terrein staan!

Werktent Te Huur 4

Vrijblijvend advies bij het kopen van een magazijntent

Het kopen van een magazijntent is een investering waar je lange tijd plezier van hoopt te hebben. Met onze tenten lukt dat zeker. De levensduur van onze tenten is namelijk zo’n 15 jaar! We vinden het belangrijk dat je gedurende de hele levensduur van de tent tevreden blijft. Daarom is het belangrijk ook eventuele uitbreidingsplannen voor de toekomst mee te nemen bij de aankoop. Het is immers niet de bedoeling dat je volgend jaar weer met ruimtegebrek kampt! Behoefte aan een advies of even spreken met iemand die met je meedenkt? Neem zeker even contact met ons op. We helpen je graag met een persoonlijk advies of maken direct een prijsvoorstel op maat.

De Voordelen Van Een Overslagtent 2

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco