Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Industriële werktenten, ook voor jouw bedrijf

Professionele en op maat gemaakte industriële werktenten nodig? Donselaar Structures is specialist op het gebeid van tijdelijke én semipermanente bedrijfsaccommodaties. Al jarenlang voorzien wij ondernemers en bedrijven van een oplossing op maat. In de vorm van bijvoorbeeld een overkapping, maar ook met een geheel geïsoleerde tent. Ook met het realiseren van extra werkruimte helpen we je graag. Ervaar je ruimtetekort, een plotse toename in het werk of is de huidige werkruimte ongeschikt geraakt? Dan leveren wij een snelle, mooie en professionele oplossing.

De voordelen van een industriële werktent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Industriële werktenten op maat bij Donselaar Structures

Een tent van 10 bij 10 nodig? Of van 40 bij 100 meter? Wij hebben ook jouw werktent op maat. Onze werktenten zijn leverbaar in breedtes tussen de 3 en 40 meter. Omdat ze in de lengte per 5 meter zelfs onbeperkt te verlengen zijn, maken we jouw werktent net zo groot als jij wenst. Onze tenten hebben een vrije overspanning, waardoor er geen middenpalen in de tent zijn. De aanwezige ruimte kan op deze manier optimaal benut worden. Met een maximale hoogte van maar liefst 6 meter, kunnen ook grote machines gemakkelijk hun werk uitvoeren in de werktent.

Industriële Werktenten 1

Huur, lease of koop jouw industriële werktent

Is er behoefte aan een tijdelijke oplossing, dan is het huren van een werktent een prima oplossing. Onze huurperiodes variëren van 1 maand tot 15 jaar, jij als ondernemer bepaalt hoelang je onze tenten gebruikt. Toch langer behoefte aan onze accommodaties? De huurperiode kan altijd verlengd worden. Ook bieden we de mogelijkheid tot het overkopen van jouw gehuurde tent tegen gunstige voorwaarden. Daarnaast kan er op permanente basis behoefte zijn aan extra werkruimte. In dat geval is het leasen of kopen van één van onze tenten de oplossing. Kies je voor directe koop of ga je voor lease, waarbij je de investering spreidt over een langere periode? We denken graag mee over een geschikte oplossing die past bij jouw bedrijf.

Industriële Werktenten 2

”Door snelle en duidelijke communicatie met een goed prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar Structures.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

Een industriële werktent die past bij jouw onderneming

Onze tenten worden in de meeste gevallen geplaatst op jouw bedrijfslocatie. Dit is een groot voordeel van onze tenten: er hoeft namelijk niet gereisd te worden naar een externe locatie. Het is voor de uitstraling van je bedrijf belangrijk dat de tent er professioneel uitziet. Klanten krijgen op deze manier een goede indruk van jouw bedrijf. De tenten van Donselaar Structures zijn van hoge kwaliteit en worden altijd op professionele wijze opgebouwd. Onze tenten stralen dan ook kwaliteit uit, van tentvloer tot nok.

Industriële Werktenten 3

Beschik binnen 24 uur over jouw werktent!

Op korte termijn een werktent nodig? Als je kiest voor één van onze standaardtenten, dan plaatsen wij deze al binnen 24 uur na goedkeuring van de offerte. Ben je op zoek naar wat meer maatwerk? Ook dan gaan we met spoed voor je aan de slag! Hoewel we dan niet altijd binnen 24 uur kunnen leveren, kan je wel altijd rekenen op een snelle oplossing voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op, vraag direct een offerte aan of doe eerst meer inspiratie op met de Projecten die we al eerder mochten verzorgen.

Industriële Werktenten 4

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric