Industriële tenten

Helemaal naar jouw wensen aan te passen

Industriële tenten huren: gemakkelijk geregeld

Wil je industriële tenten huren voor een korte of langere periode? Een kleinere tent huren of juist een heel grote? Wil je een advies op maat over de tenten die het beste passen bij jouw locatie?

Donselaar Structures helpt!

Tussen ons ruime aanbod zit zeker een industriële tent die helemaal in jouw plaatje past. En omdat we onze tenten aanpassen aan jouw wensen, is vrijwel alles mogelijk. Van ontwerp tot productie en van vervoer tot opbouw: ons team staat voor je klaar. We beantwoorden je vragen, denken mee over de perfecte tent voor jouw bedrijf en het belangrijkste: we zorgen ervoor dat jij binnen korte tijd beschikt over een tent van de hoogste kwaliteit.

Op maat gemaakte industriële tenten huren

Overweeg je een industriële tent te huren, dan heb je vaak niet veel keuze wat betreft het formaat. Er zijn standaard formaten leverbaar waar je uit kan kiezen, maar daar houdt het wel bij op. Niet bij Donselaar Structures. Onze (ongeïsoleerde en deels geïsoleerde) tenten zijn in maar liefst 11 verschillende formaten leverbaar tussen de 2,5 en 25 meter breed. Wil je juist een geïsoleerde tent of een flexhal huren, ook dan heb je keuze uit diverse breedtes. In de lengte zijn al onze accommodaties per 5 meter zelfs onbeperkt te verlengen. Zo realiseren we samen de tent die jij zoekt.

Heb je bijzondere wensen? Bel ons dan zeker even voor een vrijblijvend overleg. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Ruime keuze bij het huren van jouw tenten

We noemden het al even, want in ons aanbod vind je veel verschillende tenten. Van alleen een overkapping tot een volledig geïsoleerde tenthal: we regelen het voor je! We stellen graag onze accommodaties aan je voor.

  • Onze ongeïsoleerde tenthal is heel veelzijdig. Het overdekken van een werkplaats tot het opslaan van niet temperatuurgevoelige goederen: in deze tent kan het!
  • Onze deels geïsoleerde tent beschermt niet alleen tegen de weersomstandigheden, maar ook tegen condenswater aan de binnenkant. Perfect als showroom of het stallen van voertuigen en machines.
  • De volledig geïsoleerde tent is een alleskunner. De tent is perfect voor het opslaan van temperatuurgevoelige producten en wordt zelfs ingezet als tijdelijk winkelpand.
  • Maak ook zeker kennis met onze flexhal. De kwaliteit van een originele bedrijfshal, maar dan met een hoge efficiëntie en flexibiliteit.

Al binnen één week jouw tent op locatie?

Op welke termijn wil jij industriële tenten huren? Vaak heb je alle tijd om jouw tenten uit te zoeken. Maar soms is er haast geboden. Als er onverwacht een vervangend pand nodig is of als de productie stil komt te liggen wegens ruimtegebrek. In die gevallen staan we voor je klaar. Want we begrijpen als geen ander hoe vervelend het is om ruimtegebrek te hebben. Daarom schakelen we in deze gevallen razendsnel. En hebben we een grote voorraad van onze tenthallen in ons magazijn. Daardoor kan jij een week na de orderbevestiging al gebruik maken van een industriële tent bij jou op locatie!

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Eén van de voordelen van onze tenten? De grote mate van flexibiliteit. Niet alleen wat betreft het formaat heb je namelijk alle keus. We hebben tal van extra opties beschikbaar. Zo huur jij straks een tent die aan al je wensen voldoet. Denk aan het plaatsen van een schuif- of roldeur. Maar ook aanrijdbeveiliging, verlichting en klimaatbeheersing zijn mogelijk. Kan de tent niet worden verankerd op de ondergrond? Dan maken we gebruik van ballastblokken. Dankzij deze blokken staan onze tenten op alle ondergronden als een huis!

Offerte aanvragen

Meer duidelijkheid na een locatiebezoek

Soms is het lastig in te schatten wat er mogelijk is op jouw locatie. Fijn als er dan iemand met je meekijkt, toch? Bel ons dan gewoon voor het inplannen van een locatiebezoek. Eén van onze ervaren adviseurs komt bij jou op locatie meekijken naar de mogelijkheden. Weet je daarna precies waar je aan toe bent, wel zo gemakkelijk! Zo realiseer je op jouw eigen terrein extra ruimte, zodat je geen externe ruimte hoeft te huren. Bespaart veel reistijd en maakt het voor jou en jouw medewerkers veel gemakkelijker. Bel gerust voor meer informatie over een locatiebezoek.

Industriële tenten huren voor elke ondergrond

Onze tenten zijn plaatsbaar op vrijwel elke ondergrond. Dat is wel zo fijn! Is er geen mogelijkheid de tent in de grond te verankeren? Dan worden ze verankerd met onze ballastblokken. Daardoor kan jouw tent ook op bijvoorbeeld gras, grind of zand geplaatst worden.

Daarnaast hebben we diverse vloeren te huur voor in de tenten. Stelconplaten of een cassettevloer? Het is allemaal mogelijk. Bij de aanvraag van jouw offerte kan je gemakkelijk aangeven welke vloer jouw voorkeur heeft. Ideaal, want zo kan je ook ruimte gebruiken die anders onbenut was gebleven.

Huur jouw tenten zolang als nodig is

Heb je maar enkele maanden tenten nodig voor jouw bedrijf? Of zou je graag voor meerdere jaren industriële tenten huren? Onze tenten zijn te huur vanaf 3 maanden tot maar liefst 15 jaar. Vanwege de hoge kwaliteit zijn ze na 15 jaar nog steeds in uitstekende staat. Fijn, want zowel als tijdelijke als semipermanente oplossing zijn onze tenten dus een uitstekende keuze.

Ook het tussentijds verlengen van de huurperiode is altijd mogelijk. Huur je een tent en wil je die toch overkopen? We kunnen je in dat geval de tent voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Gemakkelijk jouw industriële tenten huren

Jij bent al druk genoeg met je bedrijf en alles wat daarbij komt kijken. Daarom maken we het huren van industriële tenten zo gemakkelijk mogelijk. Zo vraag je in een paar minuten een offerte op maat aan. En sturen wij je zo snel mogelijk een offerte met prijsopgave toe, waardoor je weet waar je aan toe bent. Heb je vragen of wil je meer weten over onze accommodaties? Ons team staat klaar om jou en je bedrijf te faciliteren. Voel je altijd vrij om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wat mogen we voor jou betekenen?

Neem direct contact op