Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Een flexibele overkapping voor de winter

Een flexibele overkapping voor de winter zorgt ervoor dat alle werkzaamheden door kunnen gaan, ongeacht de weersomstandigheden. Donselaar Structures levert een overkapping die op elk moment op- en afgebouwd kan worden, waardoor je flexibel bent bij de uitvoering van jouw werkzaamheden. Want of je nu een bouwplaats moet overdekken, een zwembad van een overkapping wilt voorzien of een droge laad- en losplaats nodig hebt: onze overkappingen zijn er in alle soorten en maten. Uit onze ruime voorraad kunnen we altijd een overkapping leveren die past bij jouw gebruiksdoel.

Vraag nu een offerte aan

Ontdek de voordelen van een overkapping van Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw overkapping
  • Altijd een snelle levering van jouw overkapping
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Snel een flexibele overkapping voor de winter volledig op maat

Op wat voor termijn heb je jouw flexibele overkapping nodig? Veel van onze klanten willen graag een snelle oplossing voor hun bedrijf. En die realiseren wij met plezier! We hebben ruim 20.000m2 voorraad aan tenten en onze eigen productietak. Een tent vanuit onze voorraad kunnen we dus altijd snel leveren. Maar ook op jouw maatwerktent hoef je niet lang te wachten. Benieuwd naar de mogelijkheden om met spoed één van onze tenten op jouw locatie te hebben staan? Bel ons dan even om de mogelijkheden te bespreken.

Huur of koop jouw tijdelijke accommodatie bij Donselaar Structures

Bij het leveren van onze accommodaties zijn we graag zo flexibel mogelijk. Voor het gebruik van onze tenten heb je diverse keuzes. Tijdelijk een overkapping nodig? Kies dan voor het huren van onze tent(en), waarbij je zelf de huurperiode bepaalt. Een semipermanente oplossing nodig? Dan is het kopen van een overkapping natuurlijk een slimme oplossing. Daarbij heb je keuze uit directe koop of het leasen van een tent. Bij het leasen van een tent ben je direct financieel eigenaar, maar verspreid je de aanschafkosten over een langere periode. Hiermee behoud je je liquide middelen, die je kan benutten voor andere doeleinden. Welke constructie past het beste bij jouw bedrijf? We denken graag met je mee!

flexibele overkapping

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Een overkapping die weer en wind doorstaat

Een overkapping van Donselaar Structures is altijd van de hoogste kwaliteit. Bij de productie van onze tenten gebruiken we namelijk alleen de beste materialen. En ook tijdens het opbouwen van de tenten staan kwaliteit en veiligheid voorop. De montage wordt verzorgd door onze gecertificeerde montagemedewerkers. Zij hanteren bij het bouwen van de tent alle veiligheidsmaatregelen en hanteren ook alle aanbevolen beschermingsmiddelen. Al onze accommodaties voldoen aan de Europese brand- en veiligheidseisen en zijn goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Door deze hoge kwaliteit is de levensduur van onze tenten maar liefst 15 jaar.

flexibele overkapping voor de winter

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor jouw flexibele overkapping

Benieuwd naar de mogelijkheden van een flexibele overkapping voor jouw bedrijf? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan via onze website. We sturen je zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Vind je het fijn samen het offerteformulier door te lopen of heb je vragen over onze producten of dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs denken graag vrijblijvend met je mee over een passende oplossing voor jouw bedrijf. Een overkapping voor een week of een semipermanente oplossing waar je jarenlang plezier van hebt? Wij hebben de accommodatie die je zoekt!

flexibele overkapping voor de winter

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Koen