Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Volledig Geïsoleerde Werktent

Een volledig geïsoleerde werktent: doorwerken in weer en wind

Een volledig geïsoleerde werktent is de manier om het hele jaar door te werken. De tent biedt namelijk bescherming tegen regen en wind, maar ook tegen felle zonneschijn. Huur, lease of koop je een volledig geïsoleerde werktent bij Donselaar Structures, dan kan je vertrouwen op onze jarenlange ervaring. We blijven onze tenten continu innoveren en bieden jou altijd de hoogste kwaliteit. Zowel qua materiaal, constructie als in onze dienstverlening. Een professionele werkplaats begint met een tent van Donselaar Structures.

De voordelen van een geïsoleerde werktent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Vrijheid met een volledig geïsoleerde werktent

Een volledig geïsoleerde werktent biedt vrijheid. Doordat er het hele jaar door in gewerkt kan worden, is het een goedkope en snelle oplossing in vergelijking met het (laten) bouwen van een werkplaats. Daarnaast is een tent altijd te verplaatsen. Heb je een tent bij Donselaar Structures gekocht en moet deze verplaatst worden? Dan is het mogelijk onze montagemedewerkers in te schakelen voor het verplaatsen van de tent. Zij verzorgen zowel de demontage als de montage op de nieuwe plaats. Zo weet u zeker dat uw tent staat als een huis. Onze geïsoleerde werktent is hierdoor de ideale werkplaats: het hele jaar door te gebruiken én verplaatsbaar.

Volledig Geïsoleerde Werktent

Tijdelijk of semipermanent gebruik maken van onze werktenten

Waar de ene ondernemer een tijdelijke oplossing nodig heeft, is een ander gebaat bij een semipermanente oplossing. Donselaar Structures helpt alle ondernemers met een passende constructie. Voor een bepaalde periode een werktent nodig? Maak dan gebruik van onze mogelijkheid om een volledig geïsoleerde werktent te huren, voor zolang als je wilt. Daarnaast bieden we de mogelijkheid onze tenten te kopen, of gespreid te betalen via een leaseconstructie. In beide gevallen ben je direct financieel eigenaar en profiteer je van alle voordelen van het bezitten van een werktent. Welke constructie past het beste bij jouw bedrijf?

Volledig Geïsoleerde Werktent

Een tent van de hoogste kwaliteit

Het inzetten van een werktent kan vragen oproepen omtrent de kwaliteit. Bij de accommodaties van Donselaar Structures weet u zeker dat dit goed zit. Onze tenten zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Elke tent heeft een eigen tentboek, waarin alle bouwtekeningen staan. Daarnaast worden de tenten zorgvuldig opgebouwd door onze gecertificeerde montagemedewerkers. Door hun ruime ervaring bouwen ze uw tent veilig en snel op. Het resultaat is een tent van hoge kwaliteit, met een zeer betrouwbare constructie, die weer en wind doorstaat.

”De samenwerking met Donselaar Tenten ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.” Aldus de Manager Production van Tanis Confectionery.

Volledig Geïsoleerde Werktent

Vraag vandaag nog meer informatie aan over jouw werktent

Interesse in de werktenten van Donselaar Structures? We hebben vier standaard tenten, waaronder onze volledig geïsoleerde tent. Maar ook voor andere soorten accommodaties kan je natuurlijk bij ons terecht. Bekijk het overzicht van onze producten voor een indruk van onze tenten. Bij Projecten zie je de accommodaties die wij al eerder mochten leveren. Hier kan je een beeld krijgen van alle mogelijkheden. Maar ook voor geheel andere situaties leveren wij graag een accommodatie voor jouw bedrijf. Interesse in een volledig geïsoleerde werktent of één van de andere tenten van Donselaar Structures? Vraag jouw offerte op maat aan en maak kennis met onze persoonlijke dienstverlening.

Volledig Geïsoleerde Werktent

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric