Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Tijdelijke Bedrijfsruimte 1

Een tijdelijke bedrijfsruimte biedt uitkomst

Er zijn veel situaties waarin een tijdelijke bedrijfsruimte uitkomst biedt. Voor het opslaan van goederen, maar ook voor het creëren van een droge werkplaats bijvoorbeeld. In sommige gevallen zie je de noodzaak voor een tijdelijke bedrijfsruimte vooraf al aankomen, maar soms is er door omstandigheden opeens op korte termijn een oplossing nodig. Met Donselaar Structures zijn we er voor elke ondernemer. Heb je met spoed een bedrijfsruimte nodig, dan hebben we binnen een week na orderbevestiging vaak al uw bedrijfsruimte al gereed. Of dit nu gaat om een bedrijfsruimte van enkele vierkante meters of vele tienduizenden meters. Jij bepaalt, wij leveren.

De voordelen van een tijdelijke bedrijfsruimte bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Voor elk bedrijf een tijdelijke bedrijfsruimte op maat

Elk bedrijf is uniek. Ook de wensen  waar een bedrijfsruimte aan moet voldoen verschillen per bedrijf. Maar bij het huren van een tijdelijke locatie is het vaak lastig om bedrijfsruimte te vinden die aan alle wensen voldoet. Bestaande panden zijn te groot, te klein, te duur of te ver weg. De bedrijfsruimtes die wij leveren bieden uitkomst. Onze tenten worden namelijk volledig op maat gemaakt. Een tent die fungeert als bedrijfsruimte, dat roept wellicht vragen op. Onze tenten zijn dan ook niet de tenten die je kent van het kamperen. Door de stevige basis van aluminium zijn onze tenten veelzijdig inzetbaar. Ze zijn van hoge kwaliteit en hebben al menig ondernemer uit de brand geholpen.

Ontdek onze producten
Tijdelijke Bedrijfsruimte 2

Een tijdelijke bedrijfsruimte van de hoogste kwaliteit

Wij produceren al onze tenten in onze eigen werkplaats. Door materiaal van hoge kwaliteit te gebruiken en tijdens het ontwerpen altijd de veiligheid in acht te houden, zijn al onze tenten van de hoogste kwaliteit. Uiteraard voldoen ze aan alle geldende veiligheidsnormen en heeft elke tent een eigen tentboek. In ons ruime magazijn hebben we daarbij zoveel voorraad, dat we altijd snel kunnen leveren. Ons team verzorgt de op- en eventuele afbouw van de tenten, hier heb je geen enkel omkijken naar. Uw tijdelijke bedrijfsruimte realiseren we in een handomdraai.

 

Uw offerte aanvragen
Tijdelijke Bedrijfsruimte 3

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Het voordeel van onze tijdelijke accommodaties

Een groot voordeel van onze tenten is dat ze op uw eigen bedrijfsterrein worden geplaatst. Geen gedoe met heen en weer rijden naar een extern pand op afstand, maar gewoon doorgaan met de bedrijfsvoering zoals altijd. Tel daarbij op dat de tent volledig op maat wordt gemaakt voor uw bedrijf. Een bedrijfsruimte waar grote voertuigen in- en uit rijden? We realiseren hem graag voor u. Met een breedte van maximaal 40 meter en een hoogte van 6 meter, zijn de mogelijkheden voor uw bedrijf eindeloos.

Tijdelijke Bedrijfsruimte 4

De flexibele dienstverlening van Donselaar Structures

Hoelang heb je uw nieuwe bedrijfsruimte nodig? Een half jaar of een periode van 10 jaar? Door onze flexibele dienstverlening is er veel mogelijk. Onze tijdelijke accommodaties zijn namelijk zowel te huur, te lease als te koop. Wil je bijvoorbeeld een accommodatie kopen, maar heb je niet de middelen beschikbaar voor deze investering? Dan kan je  door middel van onze leaseconstructie direct al profiteren van alle voordelen en uw aanschaf in termijnen betalen. Maar ook als je kiest voor huren kan je voor meerdere jaren profiteren van het gemak van onze dienstverlening.

 

Op korte termijn profiteren van alle voordelen van een tijdelijke bedrijfsruimte van Donselaar Structures? Vraag vandaag nog uw offerte aan.

Tijdelijke Bedrijfsruimte 5

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric