Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Een tent voor schaatsen nodig? Wij leveren jouw tent op maat!

Een tent om een schaatsbaan te overdekken kan veel toevoegen aan de beleving van het publiek. Er wordt vaak ’s winters gebruik gemaakt van schaatsbanen en dan zit het weer niet altijd mee. Met een tent over de schaatsbaan kan er lekker geschaatst worden, ongeacht het weer. Daarnaast kan je, door te kiezen voor een ruimere tent, een gezellige overdekte ruimte creëren voor koek en zopie. Op deze manier wordt het schaatsen een leuk dagje uit voor het hele gezin! Donselaar Structures levert een tent op maat voor jouw schaatsbaan.

Een offerte aanvragen

De voordelen van een tent voor schaatsen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een op maat gemaakte tent voor jouw schaatsbaan

Moet er een kleinere knusse of juist heel grote schaatsbaan overdekt worden? Het maakt voor ons niet uit! Bij Donselaar Structures zit je niet vast aan bepaalde maatvoeringen: we maken een tent op maat die voldoet aan jouw wensen. Zo kunnen onze tenten wel 40 meter breed gemaakt worden en zijn ze in de lengte onbeperkt te verlengen. Onze tenten hebben een vrije overspanning, waardoor er geen storende middenpalen zijn. Speciale wensen met betrekking tot de maten van de tent? Laat het ons weten, we denken graag met je mee over een passende tent voor jouw doeleinden.

tent voor schaatsen

Een veilige tent voor eindeloos schaatsplezier

Naast de uitstraling van de accommodatie, is natuurlijk de veiligheid een belangrijk punt. Je wilt dat jouw bezoekers een plezierige dag hebben, zonder ongelukken. Met Donselaar Structures leveren we elke keer weer tenten van de hoogste kwaliteit. We produceren de tenten volledig zelf in onze eigen werkplaats, waardoor we deze hoge kwaliteit kunnen garanderen. Ook de opbouw van de tent neemt ons ervaren team voor zijn rekening. Daardoor kan je erop vertrouwen dat er veilig wordt gewerkt en dat jouw tent staat als een huis.

”De snelle en duidelijke communicatie met een goede prijs heeft ons doen besluiten om deze opslag tent te huren bij Donselaar tenten.  Na de afgesproken montage is een nette opslagtent afgeleverd.”

Matthijs van Vliet – HSK Prefab

De tent voor jouw schaatsbaan snel geleverd

Op welke termijn heb jij een schaatsbaan nodig? Bij Donselaar Structures hebben we een ruime voorraad van verschillende soorten tenten. Met onze standaardproducten kunnen we een groot scala van oplossingen verzorgen. Alleen een overkapping of een deels of geheel geïsoleerde tent, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bijkomend voordeel is dat deze tenten binnen 24 uur na goedkeuring van de offerte al kunnen worden opgebouwd! Maar ook een oplossing op maat kunnen we op korte termijn realiseren. Ben je dus op zoek naar een maatwerktent of heb je bijzondere wensen? Neem ook in dat geval contact met ons op. Met onze ruime ervaring kunnen we jouw wensen in een passende oplossing samenvoegen!

tent voor schaatsen

Huur, lease of koop jouw tent voor schaatsen

Veel schaatsbanen zijn van tijdelijke aard, waarbij het huren van een tent een logische oplossing is. Wij hanteren geen vaste huurperiodes, maar werken met een vaste weekhuur. Hierbij bepaal jij als huurder zelf hoelang de tent op het terrein staat. Op zoek naar een semipermanente oplossing? Bekijk dan de mogelijkheden voor lease of koop van onze tenten.

Wil jij jouw gasten een onvergetelijke tijd bezorgen op jouw overdekte schaatsbaan? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor één van onze tenten en wie weet profiteren jullie binnenkort van één van onze veelzijdige accommodaties!

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Koen