Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Een passende tentvloer huren voor jouw tent(en)

Wil je een tentvloer huren voor een eigen tent? Of hebben jullie een tentvloer nodig als tijdelijke oplossing? Bij Donselaar Structures hebben we diverse tentvloeren te huur voor jouw bedrijf of organisatie. En door onze ruime voorraad én snelle levering kunnen we altijd een snelle oplossing verzorgen. Ben je op zoek naar een flexibele houten vlondervloer, of mag het wat zwaarder zijn? We hebben verschillende soorten vloeren te huur, die je voor onbepaalde tijd kan huren. Weet je al precies welke vloer je nodig hebt? Neem dan direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken!

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tentvloer huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een houten tentvloer huren voor jouw evenement

De houten vlondervloer wordt vooral ingezet bij evenementen als festivals. Maar ook voor open dagen van bedrijven is deze vloer heel geschikt! De houten vloerdelen zijn 0,5 bij 5 meter. En een extra voordeel van de vloer is dat hij in elke tent kan worden gelegd. De vloer kan in de tent worden gebruikt, maar wordt ook vaak ingezet als looppad over een grasveld bijvoorbeeld. Zo blijft de ondergrond gespaard en lopen je gasten over een egaal looppad. De vlondervloer kan handmatig worden gelegd, waardoor het voor kleinere en grote evenementen een fijne, flexibele oplossing is.

Tentvloer huren

Een tentvloer als verankering van de tent

Een tent opbouwen zonder gebruik van haringen of andere ballastblokken? Met de keuze voor een zwaarlastvloer, ook wel een systeemvloer genoemd, kan het! Door het gewicht van de vloer dient deze namelijk als verankering van de tent. De zwaarlastvloer is opgebouwd uit houten panelen in een stalen profiel. De vloer wordt gelegd met behulp van een Manitou of heftruck, wat wij graag voor je verzorgen. De anti-sliplaag op het betonplex maakt het tot slot een fijne vloer om op te lopen. Een ideale vloer voor in werktenten, bedrijfshallen en bij grote evenementen.

Tentvloer huren Donselaar Structures

”De samenwerking met Donselaar Tenten ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch. In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Zijn onze cassette vloeren de vloeren die je zoekt?

Een andere fijne tentvloer is onze cassette vloer. Deze vloeren kunnen door hun opbouw van aluminium onderliggers en lange aluminium balken een last dragen van maar liefst 660 kg per vierkante meter. Met hun maat van 250 bij 100 centimeter hoeft er geen heftruck aan te pas te komen om ze op hun plaats te leggen. Maar huur je één van onze vloeren, dan kan je ook op ons rekenen voor het leggen en weer ophalen van de vloer. Met die zaken hoef je je dus helemaal niet bezig te houden!

Tentvloer huren

Ook het adres voor jouw tent op maat

Natuurlijk kan je bij ons niet alleen terecht voor een prachtige tentvloer, ook voor tijdelijke accommodaties zijn wij jouw partner! Van een meer standaardtent tot een volledige maatwerktent: we gaan graag voor je aan de slag. Kunnen we jou helpen met een tijdelijke of semipermanente tentvloer? Een tentvloer huren met of zonder tent: we helpen je graag! En we verhuren onze tentvloeren niet alleen, ze zijn ook te koop of te lease. Toch langer dan gedacht gebruik maken van de vloer? Het kan altijd! Vraag gerust meer informatie aan over onze tentvloeren, onze specialisten helpen je graag met een advies op maat!

Donselaar Structures Tentvloer Huren

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric