Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten

Een opslagruimte huren: snel en gemakkelijk bij Donselaar Structures

Een opslagruimte huren die geschikt is voor het opslaan van ál je goederen? Je huurt jouw opslagruimte gemakkelijk via Donselaar Structures. Wij leveren namelijk binnen korte tijd jouw opslagruimte, geheel op maat gemaakt. Wil je grote machines opslaan of heb je juist een kleine opslagruimte nodig waar licht temperatuurgevoelige producten in kunnen worden opgeslagen? Wij helpen je op weg met onze tijdelijke en semipermanente accommodaties. De tenten van Donselaar Structures zijn van hoge kwaliteit en doorstaan weer en wind.

De voordelen van een opslagruimte huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een tent als opslagruimte huren

Het idee van een tent als opslagruimte klinkt misschien wat gek, maar wij leveren dan ook geen gewone tenten. De zeer stevige materialen en degelijke constructie maken onze tenten tot zeer betrouwbare bedrijfsaccommodaties. Ze worden niet alleen ingezet als opslag, maar ook als tijdelijke werkplaatsen, bedrijfspanden en voor tal van andere toepassingen. Voor de tenten maken we onder meer gebruik van PVC zeildoek, zowel enkel als dubbellaags, en sandwichpanelen van hoge kwaliteit. Uiteraard voldoen al onze tenten aan alle Europese brand- en veiligheidseisen. Daarnaast heeft elke tent een eigen tentboek conform NEN-8020-41. Hierin staat alle informatie zoals technische tekeningen en diverse calculaties.

Een Opslagruimte Huren 1

Een opslagruimte met of zonder isolatie

Elke ondernemer heeft andere wensen met betrekking tot een opslag. Waar de ene opslag alleen beschutting tegen regen hoeft te bieden, moet een andere opslag ook goed geïsoleerd zijn. Met behulp van onze vier verschillende standaardtenten bepaal je zelf hoe jouw opslag eruit komt te zien. Onze producten variëren van alleen een overkapping tot een volledig geïsoleerde tent. Maar ook voor speciale wensen staan we voor je klaar. Omdat wij zelf onze tenten produceren, is het altijd mogelijk een tent te fabriceren die aan al jouw wensen voldoet. Ook wat maatvoering betreft heb je alle keuze. Onze tenten hebben allemaal een vrije overspanning, waardoor de beschikbare ruimte optimaal benut kan worden.

Een Opslagruimte Huren 2

”Donselaar Structures raad ik iedereen aan; prijs-kwaliteit, snelheid van handelen en communicatie is perfect.”

Paul Verwegen – Foreco Houtconstructies

Een opslagruimte huren met flexibele voorwaarden

Op korte termijn een opslagruimte huren? Ons team staat voor je klaar! Van een persoonlijke en snelle reactie op je vragen, tot een snelle montage van jouw opslagtent. Uit onze ruime voorraad kunnen we namelijk ook jouw tent binnen korte tijd leveren! En hoelang je onze tent huurt? Dat bepaal je zelf. Besluit je tussentijds de huurperiode te verlengen of wil je de tent overnemen? Het kan allemaal. Naast ons huurconcept bieden we ook tenten te lease en te koop aan. Zo kan elke ondernemer de optie kiezen die het beste bij het bedrijf past.

Een Opslagruimte Huren 3

Vraag vandaag nog jouw offerte aan

Nieuwsgierig wat Donselaar Structures voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan van de (opslag)tent van jouw voorkeur. Heb je vragen over onze producten of gaat het om een accommodatie voor een bijzondere situatie? Door de jaren heen hebben we ruime ervaring opgebouwd en weten we altijd een passende oplossing te realiseren. We denken dan ook graag mee om voor jouw situatie een geschikte en snelle oplossing te vinden! Profiteert jouw bedrijf binnenkort ook van alle voordelen van één van de veelzijdige accommodaties van Donselaar Structures?

Een Opslagruimte Huren 4

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco