Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Tijdelijk Bedrijfspand Huren 1

Een multifunctioneel tijdelijk bedrijfspand huren

Wilt u een tijdelijk bedrijfspand huren voor meerdere doeleinden? Dan zijn de tijdelijke bedrijfsstructuren van Donselaar Structures de perfecte oplossing. Onze accommodaties hebben zich al vele malen bewezen. Van een overdekte los- en laadplaats tot een volledig geïsoleerd zwembad: we leveren altijd een accommodatie op maat die voldoet aan uw verwachtingen! Met de vele mogelijkheden die we bieden kunnen we uw accommodatie altijd volledig op maat maken. Maak kennis met onze verschillende producten en vind degene die bij u past!

De voordelen van een bedrijfspand huren bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een tijdelijk bedrijfspand huren op maat

Elke ondernemer heeft andere wensen wat betreft het huren van een tijdelijk bedrijfspand. Bijvoorbeeld op het gebied van maatvoering. Het grote voordeel van onze accommodaties is dat deze op uw eigen terrein geplaatst worden. Daardoor zijn u en uw medewerkers geen tijd kwijt aan het reizen naar een externe locatie. De maten van uw tijdelijke bedrijfsruimte kunnen we dan ook aanpassen aan de beschikbare ruimte op uw terrein. De breedte van de accommodatie kan variëren van 3 tot wel 40 meter. De lengte kan per 5 meter verlengd worden, waarbij er geen limiet is. Daarbij hebben onze accommodaties altijd een vrije overspanning, waardoor u de ruimte volledig kan gebruiken.

Tijdelijk Bedrijfspand Huren 2

Van een overkapping tot een volledig geïsoleerd tijdelijk bedrijfspand huren

Bij Donselaar Structures hebben we altijd een accommodatie voor u op maat. We hebben vier verschillende typen tenten, met elk hun eigen voordelen. Zo is de overkapping gemakkelijk voor het overdekken van een los- en laadplaats. Onze niet geïsoleerde tent doet perfect dienst als overdekking van bouwplaatsen of als bij montagewerkzaamheden. Meer bescherming nodig? Tussen onze twee geïsoleerde tenten zit zeker de tent die u nodig heeft. Van een opslag voor uw (licht temperatuurgevoelige) producten tot een compleet overdekt zwembad: we leveren een accommodatie die volledig voldoet aan uw wensen.

Tijdelijk Bedrijfspand Huren 3

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Een tijdelijke of semipermanente accommodatie van de hoogste kwaliteit

Huurt u een accommodatie van Donselaar Structures, dan weet u één ding zeker: uw tijdelijke bedrijfsoplossing is altijd van de hoogste kwaliteit! We hebben namelijk de volledige productie in eigen hand. En door het gebruik van de beste materialen en stevige constructies, kunnen we u een hoge kwaliteit garanderen. Zo zijn onze accommodaties bestand tegen weer en wind, maar zijn ze ook aantrekkelijk om te zien qua uiterlijk. Op het gebied van (brand)veiligheid voldoen ze aan alle eisen.

Tijdelijk Bedrijfspand Huren 4

Op welke termijn wilt u een tijdelijk bedrijfspand huren?

Bent u op zoek naar een tijdelijke bedrijfslocatie op korte termijn? Dan bent u bij Donselaar Structures aan het juiste adres. Door een ruime voorraad en snelle service kunnen wij op korte termijn uw accommodatie realiseren. Ons ervaren team regelt het transport en de volledige op- en afbouw van de accommodatie. Zo nemen we u alle zorgen uit handen en regelen een accommodatie op maat. Weet u al welke accommodatie het beste aansluit bij uw wensen? Vraag dan direct een offerte op maat aan, zodat u weet waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of over een bepaalde accommodatie? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag op weg.

Ik wil gratis een vrijblijvende offerte aanvragen

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco