Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Een Goedkope Werktent

Een goedkope werktent via Donselaar Structures

Ben je op zoek naar een goedkope werktent? Bij Donselaar Structures leveren we je de tent die je zoekt. Groot of klein, alleen bescherming tegen regen of volledig geïsoleerd, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. We hebben al honderden ondernemers mogen helpen met een snelle en goedkope oplossing voor hun bedrijf. Ben jij straks ook één van deze ondernemers?

De voordelen van een werktent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Jouw goedkope werktent op maat gemaakt

Om alle processen in jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat je een geschikte werkruimte hebt. Een werkruimte die op maat is gemaakt. Bij Donselaar Structures leveren we dan ook een tent die voldoet aan al jouw wensen. Een tent met een brede opening? Onze tenten variëren van 3 tot wel 40 meter in de breedte. In de lengte kunnen we per 5 meter onbeperkt verlengen. Zo realiseren we een tent die past op jouw bedrijfsterrein én die genoeg ruimte biedt voor alle werkzaamheden. Ook wat isolatie betreft zijn er diverse mogelijkheden. Bekijk op onze website de verschillende mogelijkheden van onze producten.

Een Goedkope Werktent

Hoelang wil jij gebruik maken van onze werktent?

Wat voor soort werktent heb je nodig? Een werktent kan dienen als tijdelijke oplossing bij ruimtegebrek. Maar onze tenten zijn niet alleen een tijdelijke oplossing, ze zijn ook semipermanent te gebruiken. Door de hoge kwaliteit hebben onze tenten een lange levensduur. Dat maakt ze tot een perfecte structurele oplossing voor jouw werkplaats. Als ondernemer profiteer je optimaal van de verschillende constructies die wij aanbieden voor het huren, leasen of kopen van een werktent.

Een Goedkope Werktent

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den broek – Van Ginkel Trucks

Huur, lease of koop een goedkope werktent

Om het jou als ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken heb je de keuze uit huur, lease of koop. Kies je voor het huren van een werktent, dan bepaal je zelf de lengte van de huurperiode. Tussentijds verlengen is geen enkel probleem. Ook is het mogelijk de gehuurde tent tegen aantrekkelijke voorwaarden over te nemen. Ben je op zoek naar een semipermanente oplossing, bekijk dan onze mogelijkheden voor het leasen of kopen van onze tenten. Met lease ben je direct financieel eigenaar, maar spreid je de betaling over een langere periode. Een fijne oplossing als je op dit moment niet de financiële middelen hebt voor de volledige investering.

Tip: neem eens een kijkje bij onze aanbiedingen! Hier vind je tenten die extra scherp geprijsd zijn. Zit hier dé goedkope werktent voor jou bij?

Een Goedkope Werktent

Ervaar de service van Donselaar Structures

Kies je voor een werktent van Donselaar Structures? Dan maak je kennis met ons gestroomlijnde proces. We hebben namelijk het hele proces, van productie tot opbouw, in eigen hand. Door onze ruime voorraad kunnen we jouw tent snel realiseren. Vervolgens verzorgen we het vervoer en wordt de tent vakkundig opgebouwd door onze gecertificeerde montagemedewerkers. Huur je onze tenten voor een bepaalde periode, dan komen we ze na deze periode ook weer demonteren. Zo ervaar jij alle voordelen van onze tenten en nemen wij al het geregel voor onze rekening.

Benieuwd naar de  snelle service van Donselaar Structures? Of benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een Goedkope Werktent

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Koen