Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Een Droge Op En Overslag 1

Binnen een week een droge op- en overslag op uw terrein!

Bent u op zoek naar een tijdelijke of semipermanente op- en overslag? Wij leveren tijdelijke accommodaties op maat. Zeker als u met spoed een droge werkplaats nodig heeft, is het fijn als de andere partij snel schakelt. Door onze grote voorraad kunnen we snel een veilige accommodatie op maat leveren. We hebben verschillende typen producten, maar maken ook graag een bedrijfsstructuur op maat. Wilt u een op- en overslag huren, leasen of kopen? Donselaar Structures is de flexibele partner die u zoekt.

De voordelen van een op- en overslag kopen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een op- en overslag van de beste materialen

Voor al onze producten gebruiken we uitsluitend materialen van hoge kwaliteit. Bij accommodaties is veiligheid immers erg belangrijk. Zo gebruiken we onder andere PVC zeildoek. Dit zeildoek is UV-bestendig en brandvertragend. Daarnaast is ons aluminium Europees geanodiseerd en beschikt het over een hoge kwaliteitsklasse. Onze accommodaties hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen slechte weersomstandigheden. Ongeacht of u kiest voor huur, lease of koop, van onze accommodaties heeft u altijd veel plezier! 

Tent Voor Opslag

Vertrouwen op de professionele service van Donselaar Structures

Kiest u voor één van onze accommodaties, dan kunt u vertrouwen op onze complete service. Omdat u al genoeg dingen heeft die u bezig houden, nemen wij u graag alle zorgen omtrent uw tijdelijke accommodatie uit handen. Heeft u ons al uw wensen doorgegeven? Dan gaan wij aan de slag met de productie van uw tent. Vervolgens verzorgen we het transport en wordt uw op- en overslag of andere accommodatie opgebouwd door ons professionele team. Al onze montagemedewerkers beschikken over de vereiste certificaten en hanteren de juiste beschermingsmiddelen. Hierdoor kunnen we zowel uw als onze veiligheid garanderen.

Een Droge Op En Overslag 4

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch.
In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Uw op- en overslag volledig op maat gemaakt

Een groot voordeel van onze producten is dat wij deze volledig op maat maken voor uw doeleinden. Voor uw op- en overslag heeft u keuze uit een hoogte van 1 tot maar liefst 6 meter. Wat betreft de breedte en lengte zijn er ook diverse mogelijkheden, waarmee uw overkapping precies zo groot wordt als u voor ogen heeft. En ook als u kiest voor een accommodatie met zijwanden, heeft u hierbij veel verschillende keuzes. Want u bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een geschikte op- en overslag, ook met een tijdelijke werkplaats, een magazijn of een winkelpand helpen we u graag. En dat is nog lang niet alles. Bij de Projecten op onze website ziet u een greep uit de vele accommodaties die wij de afgelopen jaren mochten leveren.

Een Droge Op En Overslag 3

Vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het huren, leasen of kopen van een overkapping of andere accommodatie? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan! Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen we het proces verder in gang zetten. Of u nu een kleine tijdelijke op- en overslag nodig heeft of een groot geïsoleerd magazijn, wij leveren uw accommodatie altijd op korte termijn! Kiest u voor het huren van onze accommodaties, dan bent u helemaal vrij in het bepalen van de huurperiode. Neem voor vragen gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Ik wil vrijblijvend en gratis een persoonlijke offerte

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco