Bedrijfsruimte Bij Brand 1

Een alternatieve bedrijfsruimte bij brand

Een alternatieve bedrijfsruimte bij brand moet vaak met spoed worden geregeld. Uw werkruimte en misschien ook wel uw voorraad zijn immers onbruikbaar geworden door de brand. Bij Donselaar Structures begrijpen we de impact die een brand op uw bedrijf heeft. We denken daarom met u mee om zo snel mogelijk een alternatieve bedrijfsruimte te regelen. Met ons verscheidene aanbod aan tenten is er altijd een geschikte oplossing voor uw bedrijf. En met onze snelle levering gaat er zo min mogelijk tijd verloren en kan uw bedrijfsvoering snel weer worden hervat.

De voordelen van een bedrijfsruimte bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een overkapping of een volledig geïsoleerde tent als alternatieve bedrijfsruimte bij brand

Bedrijfsruimtes bestaan in alle vormen en maten. Gaat het om een kantoorruimte die snel nodig is, of juist het magazijn wat niet meer te gebruiken is? Met de vier verschillende type tenten uit ons assortiment, is er altijd een geschikte optie voor uw bedrijf. Als u een droge plaats wilt realiseren om te laden en lossen, dan is alleen een overkapping vaak al afdoende. Maar ook volledige isolatie in combinatie met verwarming is mogelijk. Zo zijn onze tenten een volwaardige alternatieve bedrijfsruimte bij brand.

Bekijk de modellen
Bedrijfsruimte Bij Brand 2

Zowel tijdelijke als semipermanente oplossingen voor uw bedrijf

Bij Donselaar Structures hebben we verschillende oplossingen die kunnen dienen als alternatieve bedrijfsruimte bij brand. En onze tenten dienen zowel als tijdelijke, maar ook als semipermanente oplossing. Door de hoge kwaliteit zijn ze geschikt voor tal van toepassingen en zijn ze bestand tegen de weerelementen. Onze tenten zijn zowel te huur als te koop. Bevallen ze zo goed dat u tijdens de huurperiode besluit dat u ze alsnog wilt kopen? Dan is dat uiteraard een mogelijkheid! Ook voor het huren bent u niet gebonden aan een bepaald tijdsbestek, u bepaalt zelf hoelang u onze tent(en) huurt.

Bedrijfsruimte Bij Brand 3

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Uw alternatieve bedrijfsruimte bij brand snel geregeld

Als uw bedrijf getroffen wordt door brand loopt uw hoofd over met zaken die geregeld moeten worden. Voorop staat het hervatten van de bedrijfsprocessen om het financiële verlies zoveel mogelijk te beperken. Hier helpen wij u graag bij. Bij Donselaar Structures hebben we alles rondom de productie van onze tenten in eigen hand. Daardoor zijn de levertijden kort en hebben we vaak binnen een week na de orderbevestiging uw alternatieve bedrijfsruimte bij brand al gereed. Zowel het vervoer als de opbouw worden voor u verzorgd. Daardoor heeft u weer een zorg minder.

Bedrijfsruimte Bij Brand 4

Vraag gemakkelijk een offerte aan

Nieuwsgierig geworden naar onze tenten? Ook als u om een andere reden dan brand alternatieve bedrijfsruimte nodig heeft, kunt u natuurlijk bij ons terecht. Het aanvragen van een offerte doet u gemakkelijk via de website. Als we uw aanvraag binnen hebben, sturen we zo snel mogelijk een offerte toe, die volledig op maat is. Stelt u prijs op persoonlijk advies, neem dan zeker contact met ons op. We denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw bedrijf. Ook kunnen wij bij u op locatie komen kijken wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een tent. Neem dus snel contact op voor een bedrijfsoplossing op maat.

 

Vraag offerte aan
Bedrijfsruimte Bij Brand 5

Neem direct contact op