Een droge werkruimte creëren op jouw bedrijf

Een droge werkruimte creëren door middel van een tent! Wat ons betreft de ideale oplossing. Onze tenten zijn namelijk van de hoogste kwaliteit en volledig op maat te maken. Daardoor bieden ze een veilige en praktische oplossing. Daarnaast zitten er voor jou als ondernemer veel voordelen aan een tent. Ze zijn flexibel te plaatsen op de door jou gewenste locatie. Daarnaast zijn de kosten van een tent veel lager dan van het bouwen van een extern pand. Een ander voordeel is de tijdsduur. Voor maar een korte tijd een droge werkruimte nodig? Onze tenten zijn te huur van 1 maand tot wel 15 jaar. Maar ook het kopen van een tijdelijke accommodatie behoort tot de mogelijkheden!

Vraag nu een offerte aan

De voordelen van een tent bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact met ervaren adviseurs
  • Oplossingen op maat voor jouw tent
  • Altijd een snelle levering van jouw tent
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Een droge werkruimte creëren op korte termijn

Bij Donselaar Structures hebben we een ruime voorraad aan tentmateriaal. Dankzij deze voorraad kunnen we onze tijdelijke accommodaties altijd snel opbouwen. Al vanaf 7 dagen na goedkeuring van de offerte kan onze tijdelijke of semipermanente hal bij jullie op locatie staan. Daardoor realiseer je met onze accommodaties binnen zeer korte tijd een droge werkruimte. Of het nu gaat om vervanging of aanvulling van je huidige werkruimte: snel handelen is in vrijwel elk bedrijf belangrijk. En daarvoor is Donselaar Structures de perfecte partij!

Droge werkruimte tent

Flexibele dienstverlening voor tijdelijke en semipermanente accommodaties

Als leverancier van bedrijfsoplossingen zijn we graag zo flexibel mogelijk. Bijvoorbeeld in de levering van onze producten. Zijn jullie op zoek naar een tijdelijke oplossing, bijvoorbeeld voor het overbruggen van de winter of een accommodatie voor een bepaald aantal jaar? Dan past het huren van een accommodatie waarschijnlijk het beste bij jullie. Is er in verband met groei van het bedrijf behoefte aan permanente uitbreiding? Dan is het leasen of kopen een geschikte oplossing. Met onze leaseconstructie wordt je direct financieel eigenaar van de accommodatie(s), maar wordt de investering gespreid over een langere periode. Fijn als er geen enorme buffer aanwezig is, maar wel op korte termijn behoefte aan droge werkruimte.

Droge werkruimte Donselaar Structures

”Wij hebben in een korte periode bereikt wat we voor ogen hadden en dat kan alleen als de samenwerking vlekkeloos verloopt!”

Arie van den broek – Van Ginkel Trucks

Zonder zorgen een droge werkruimte creëren

Als ondernemer ben je druk. Met het runnen van je bedrijf, aansturen van je personeel en tal van andere zaken. Daarom neemt Donselaar Structures het geregel van je over. Nadat we met elkaar alle wensen hebben besproken, gaan wij aan de slag. Op de dag van levering verzorgen wij het transport en de montage. De montage wordt uitgevoerd door ons VCA-gecertificeerde bouwteam, waardoor de accommodaties staan als een huis. Is de huurperiode afgelopen? Je kan ervoor kiezen de huurperiode te verlengen of de tent alsnog over te kopen. Is de accommodatie niet meer nodig? Dan verzorgen wij ook weer de demontage. Zo kan jij zorgeloos ondernemen!

droge werkruimte creëren

Een advies en een tent op maat

Naast hoogwaardige producten, leveren we ook hoogwaardige service. Onze ervaren adviseurs denken graag mee over het creëren van de perfecte droge werkruimte voor jouw bedrijf. Neem dus zeker contact met ons op als je graag een advies op maat wilt. Ook wat betreft de maatvoering is vrijwel alles bespreekbaar. Omdat wij onze tenten zelf produceren, kunnen we altijd maatwerk leveren. Zo wordt jouw tijdelijke accommodatie exact de accommodatie die je voor ogen had!

 

droge werkruimte creëren

Neem direct contact op