Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
De Voordelen Van Een Overslagtent 1

De voordelen van een overslagtent op uw terrein

Een overslagtent zorgt ervoor dat de overslag op uw bedrijf droog kan plaatsvinden. Bij het overbrengen van goederen op een niet overdekte locatie, bestaat de kans dat de goederen nat regenen. Bij kwetsbare goederen kan dit lijden tot schade en daardoor tot hoge kosten. Maar ook als het voor de goederen niet uitmaakt als ze vochtig worden, is het voor uw medewerkers niet prettig in regen of andere slechte weersomstandigheden te werken. Een overslagtent zorgt ervoor dat zowel uw goederen als uw medewerkers droog blijven. Dit is voor alle partijen een fijne oplossing.

De voordelen van een overslagtent kopen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen u voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

De overslagtent als betaalbaar alternatief

Bij het realiseren van een droog overslagterrein, zijn er verschillende opties. Zo kunt u een overkapping laten bouwen. Maar hier zitten vaak vergunningen aan vast, daarnaast kost het kostbare tijd én zijn er kosten aan verbonden. Het huren of kopen van een overslagtent is in deze gevallen een betaalbaar en snel alternatief. Een overslagtent van Donselaar Structures staat in de meeste gevallen al binnen een week bij u op het terrein! Daarnaast liggen de kosten lager dan bij het bouwen van een overkapping. En doordat onze tenten demontabel zijn, kunnen ze gemakkelijk weer gedemonteerd worden als ze niet meer nodig zijn.

De Voordelen Van Een Overslagtent 2

Een overslagtent huren, leasen of kopen

Kiest u voor een overslagtent van Donselaar Structures, dan heeft u veel keuzevrijheid. Niet alleen maken wij uw overslag geheel op maat, ook kunt u onze accommodaties zowel huren, leasen als kopen. Onze tenten zijn te huur vanaf 1 maand tot wel 15 jaar! Liever kopen? Bij het aanschaffen van een tent heeft u de keus tussen lease en koop. Bij koop voldoet u de aanschaf in één keer en bij lease wordt dit gespreid over meerdere termijnen. Op beide manieren wordt u volledig eigenaar van de tent en profiteert u direct al van alle voordelen.

De Voordelen Van Een Overslagtent 3

”De samenwerking met Donselaar Structures ervaar ik als prettig, klantgericht en pragmatisch.
In korte tijd werd een nette oplossing voor ons opgeleverd.”

Mark Kleinloog – Tanis Confectionery

Accommodaties van de hoogste kwaliteit bij Donselaar Structures

Bij het huren of kopen van een tent wilt u er blindelings op kunnen vertrouwen dat een tent veilig is en aan alle eisen op het gebied van kwaliteit voldoet. Daar denken wij precies hetzelfde over. Daarom werken we bij Donselaar Structures met de beste materialen en natuurlijk met de beste mensen! Vanzelfsprekend voldoen onze tenten aan alle Europese eisen en zijn ze goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Door onze stevige constructies en ervaren medewerkers, staan al onze tenten als een huis. Of het nu om een overslagtent gaat of een volledig geïsoleerd tijdelijk winkelpand.

De Voordelen Van Een Overslagtent 4

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Om de keuze gemakkelijker te maken hebben we vier standaardtenten die ieder hun eigen unieke eigenschappen hebben. Bekijk de specificaties en kies de tent die past bij uw bedrijf! Wij leveren uw bedrijfsoplossing op maat, van overslagtent tot semipermanent magazijn. Staat uw gewenste tent niet tussen onze standaardtenten, twijfel dan niet om contact op te nemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we precies de tent maken waar u naar zoekt. En ook het transport, de (de)montage en alles wat daarbij komt kijken: u kunt altijd rekenen op de expertise en zeer snelle service van Donselaar Structures!

 

Ik wil gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Neem direct contact op

Nu bereikbaar

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Eric