Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Bedrijfsoplossing Op Maat 1

Donselaar Structures biedt jouw bedrijfsoplossing op maat

Geen enkele bedrijfsoplossing is hetzelfde. Waar het ene bedrijf een autoshowroom nodig heeft, is voor het andere bedrijf op zoek naar een magazijn van 10.000 vierkante meter. Bij Donselaar Structures hebben we ons erin gespecialiseerd om voor elk bedrijf een oplossing op maat te faciliteren. Zowel voor de situaties waarbij het uiterlijk van de accommodatie heel belangrijk is, als bij de situaties waarbij het vooral om de functionaliteit draait. In de afgelopen jaren hebben we dan ook al veel ondernemers van een passende bedrijfsoplossing mogen voorzien! Op welke manier kunnen we jou helpen?

De voordelen bij Donselaar Structures

  • Persoonlijk contact
  • Oplossingen op maat
  • 750+ ondernemers gingen je voor
  • Onze accommodaties zijn tijdelijk en semipermanent inzetbaar
  • Alle tenten worden geleverd volgens tentboek conform NEN 8020-41

Waarom onze producten de perfecte bedrijfsoplossing zijn

Voor het realiseren van deze tijdelijke accommodaties hebben we vier standaardtenten ontwikkeld. Deze typen lopen uiteen van alleen een overkapping tot een volledig geïsoleerde tent met harde wanden. Binnen deze standaarden zijn er veel extra opties mogelijk, waardoor we altijd een tent kunnen maken die voldoet aan jouw verwachtingen. We denken dan ook graag met je mee over de perfecte oplossing. Bel je ons met een probleem? Dan maken we direct een offerte of we komen op locatie langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Zeker als je twijfelt over de mogelijkheden om een tijdelijke accommodatie te plaatsen is dit een fijne extra service.

Bedrijfsoplossing Op Maat 2

Welke van onze producten past bij jouw situatie?

Bij Donselaar Structures werken we met vier standaardtenten. Dit begint bij onze overkapping. Heb je een bedrijf waar vrachtwagens af en aan rijden? Een plek om droog te laden en lossen kan dan erg welkom zijn. Met onze overkapping realiseren we een stevige constructie op maat. De meest gekozen bedrijfsoplossing is de ongeïsoleerde tent. Deze tent is geschikt voor het opslaan van niet-temperatuurgevoelige producten. Ook voor het overdekken van bouwplaatsen en bij montagewerkzaamheden is deze tent de oplossing.

Bedrijfsoplossing Op Maat 3

”Wij hadden met zeer grote spoed een opslagtent nodig om een extra productierun op te vangen. Ik was zeer content met de manier waarop ik te woord werd gestaan door Donselaar Structures en ik werd verrast door de zeer snelle levering en montage. Top!”

Dennis Spierings – Knauf

Ook voor geïsoleerde accommodaties zijn wij het juiste adres

Net wat extra bescherming nodig? Dan biedt onze deels geïsoleerde tent uitkomst. De tent biedt bescherming tegen condenswater aan de binnenkant en is daardoor een fijne opslag voor bijvoorbeeld jouw voertuigen. Daarnaast wordt de tent geregeld ingezet als tijdelijke verkoopruimte, want met zijn harde wanden is het een mooie verschijning. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor een volledig geïsoleerde bedrijfsoplossing. Onze volledig geïsoleerde tent wordt vaak ingezet als tijdelijk bedrijfspand of voor de opslag van licht temperatuurgevoelige producten. Met onze verschillende producten hebben we altijd een oplossing op maat voor jouw bedrijf.

Bedrijfsoplossing Op Maat 4

Een snelle en flexibele levering van jouw bedrijfsoplossing

Bij Donselaar Structures begrijpen we als geen ander hoe dynamisch jouw bedrijf is. Jij wilt een snelle oplossing? Wij leveren deze! Onze accommodaties staan vaak al binnen een week na de orderbevestiging op jouw terrein. Je kunt onze accommodaties zowel huren, leasen als kopen. Kies je voor het huren van een accommodatie, dan bepaal je hierbij zelf de lengte van de huurperiode. Ben je op zoek naar een oplossing voor een maand of juist voor 10 jaar? Het is allemaal mogelijk. Weet jij al precies wat je wilt? Vraag dan direct een offerte aan! Wil je graag eerst overleggen met onze specialisten? Neem dan contact op voor een advies op maat.

Persoonlijke offerte aanvragen

Neem direct contact op

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaarstructures.nl

Inspiratie
Tip van Remco